fbpx

Slike, ki kažejo, kako nori smo lahko na sneg in mraz

Letošnja zima nas na srečo ni dolgo pustila čakati na sneg in mraz. Čeprav mraza in bele odeje nekateri ne marajo, ker prinaša številne nevšečnosti, pa je to zato, ker nanju gledajo zgolj skozi vetrobransko prizmo. Priznamo. Sneg in led rada ohromita promet, a po drugi strani prinašata toliko veselja kot le redko kaj. No, nekateri pa se zaradi zime sploh ne pustijo pretirano motiti in delajo vse, kar počnejo tudi poleti.

Če ste eden od tistih, ki ne odobrava zime in snega, naj vas prepričamo v nasprotno. A da ne bomo zgolj poetični, naj raje dejstva govorijo, zakaj ju imamo radi. Zaradi smučanja, sankanja, bordanja, teka na smučeh, delanja angelčkov in snežakov, toplega čaja ob kaminu, kepanja, prizorov pobeljenega mesta in narave, snežink, lovljenja snežink z jezikom, naših zimskih športnikov, drsanja, gradov Kralja Matjaža, kidanja (zastonj fitnes), praznikov, hoje po celcu, psov, ki se zaganjajo po njem, kopanja v ogrevanem zunanjem bazenu, valjanju po snegu po savnanju, kuhančka in še bi lahko naštevali.

PREBERITE ŠE: Converse Jack Purcell x Hancock Wetland Sneaker: čevlji, pripravljeni na zimo

Če še vedno niste prepričani, pa naj vas o zimskih radostih prepričajo fotografije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!