fbpx

Milan Fashion Week jesen/zima 2015 – najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu

Najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu.

Tedni mode jesen/zima 2015 se počasi bližajo koncu. Po New Yorku in Londonu je čas za Milan Fashion Week! Poglejmo, kako so se modne navdušenke z vsega sveta na tednu mode v Milanu postavile ob bok vedno modnim Milančankam, s katerimi so si ogledale najboljše, kar ponuja milanski teden mode. Predstavljamo vam najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu.

Med hitenjem po ulicah Milana lahko te dni zasledimo še več modnih navdušenk kot sicer. Temu botruje dejstvo, da je Milano odprl svoja modna vrata vsem fashionistam, ki si bodo te dni ogledale Milan Fashion Week jesen/zima 2015. Poglejmo, kaj so za prvi dan oblekle vse, mode željne obiskovalke milanskega tedna mode, in poiščimo modno inspiracijo med ogledom najboljših “streetstyle” videzov s tedna mode v Milanu. Kaj je postregel teden mode jesen zima 2015 v Milani si oglejte v galeriji.

PREBERITE ŠE: Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.