Milk Video – Samsungova brezplačna aplikacija za videoposnetke

Potem ko se je Samsung s storitvijo Milk Music ''spravil'' nad iTunes Radio, si je za aplikacijo Milk Video izbral še močnejšega tekmeca- YouTube. ''Mlečni'' video bo brezplačna mobilna aplikacija, ''homogenizirana'' in ''pasterizirana'', torej s skrbno izbrano vsebina videoposnetkov izluščenih glede na popularnost in okleščena oglasov. Od 23. novembra bo na voljo za vse lastnike družine Galaxy.

Brezplačna spletna radio storitev Milk Music korejskega giganta Samsung je dobila sestrico, aplikacijo Milk Video, ki tako kot starejša sestra, ne bo imela nadležnih oglasov, le kolone napolnjene z najbolj popularnimi video vsebinami (sortiranimi po kategorijah- smešno, zabava, glasba, novice, mešano, šport, tehnologija,…) in kanali (oboje bodo kurirali Samsungovi uredniki). ”Déjà vi-deo”, ” že vide(n)o”, boste rekli. Ne, uporabniku bo zaradi urednikovanja precej lažje najti vsebino, ki je ”in”, partnerstvo Samsunga z Red Bullom, s Funny or Die in VICE-om, pa bo delilo tudi vstopnice v ”zaodrje”.

Video kategorije z uredniki.
Video kategorije z uredniki.

Imate še občutek, da je Samsung odkrival toplo vodo? Če, potem vas bodo morda razsvetlile besede podpredsednika podjetja, Kevina Swinta. Ta pravi, da so pri Samsungu ugotovili, da uporabnik odkrije video vsebino po naključju, kar pomeni, da ima dostikrat občutek, da je zadnji odkril video o katerem vsi govorijo. In z Milk Videom so to popravili.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy: A3 in A5 – nova, ultra lahka in stajliš pametna telefona

Bom Samsungu z Milk Videom padla sekirca v med?
Bom Samsungu z Milk Videom padla sekirca v med?

Kot rečeno, to ni prvi Samsungov poskus v medijskih vodah. Milk Music bolj kot ne životari (prevladujeta Spotify in Pandora), a mu gre vseeno bolje kot je šlo Samsung Media Hubu (nekakšna iTunes oz. Google Play trgovina za filme in TV serije), ki se ga je Samsung medtem že znebil. Zakaj torej rine nekam, kjer se je že opekel? Ker se zaveda pomena glasbe in videa, ki si odrežeta velik kos pogače, ko gre za uporabo pametnega telefona.Na voljo za: Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy Mega, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini in Galaxy S5.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!