fbpx

Mini Power – kartonasti vitaminček, ki napolni baterijo vašega telefona ‘’on-the-go’’

Vsi vemo, kako nadležno je, ko nam telefon že sredi dneva začne piskati, da mu zmanjkuje baterije, polnilec sameva doma, mi pa smo zato celo popoldne odrezani od sveta. Z nagrajenim konceptom Mini Power se to ne bo zgodilo nikoli več. Kartonasti vitaminček nam namreč napolni baterijo telefona kjerkoli in kadarkoli.

Mini Power je nagrajen koncept oblikovalca Tsung Chih-Hsiena, ki je za pravi mali čudež, ki bi si ga letos za božič vsi želeli najti pod smrečico, prejel nagrado Red Dot Design Award 2014. Drobna kartonasta baterija nas reši iz nadležne situacije vsakič, ko nam zmanjka baterije na telefonu in pri sebi nimamo polnilca.

PREBERITE ŠE: Flic – brezžični gumb, ki kontrolira telefon

Kartonasti vitaminček Mini Power napolni telefon za 2, 4 ali 6 ur.
Kartonasti vitaminček Mini Power napolni telefon za 2, 4 ali 6 ur.

Mini Power je poleg ekstremne priročnosti tudi ekstremno naraven. Narejen je namreč iz kartona, hkrati pa ga po uporabi ne zavržemo, temveč ga lahko v katerikoli trgovini, kjer je na voljo, ponovno napolnimo. Kartonasti vitaminčki poleg tega obstajajo v različnih ‘’velikostih’’. Nekateri ohranijo naš telefon pri življenju še 2 uri, drugi 4 ure, najmočnejši pa še 6 ur.

Čeprav je Mini Power zaenkrat res le genijalen koncept, pa držimo pesti, da bo morda do naslednjega božiča tudi del našega vsakdanjika.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!