Moda Operandi z novo Emoji kolekcijo torbic in balerink

Z najnovejšo linijo prikupnih miniaturnih “clutch” torbic in čarobno mehkih balerink, ki jih dobimo pri Moda Operandi, bomo na naslednjem zmenku z lahkoto prebile led.

Pametni telefoni, selfiji in Instagram so osvojili svet. Prisrčni emotikoni in zabavni heštegi, ki spremljajo naše fotografije, ki jih s pomočjo filtrov vsakodnevno pretvarjamo v prave umetnine, pa popestrijo in olajšajo naše izražanje pri drugače predolgemu opisovanju. Včasih besede namreč niso dovolj. Če si sem ter tja zaželite, da bi vas ljubki, zabavni in včasih že prav bizarni Emoji spremljali tudi “IRL”, v realnem življenju, smo odkrili rešitev. Od sedaj naprej bomo namreč led na prvem zmenku prebile obute v iz žlahtnega žameta izdelane balerinke, ki jih krasijo naši najljubši smeški.

Pri ustvarjanju prikupnega modnega projekta so združile moči spletna modna trgovina Moda Operandi, izdelovalci torbic pri Edie Parker in mojstri pri oblikovanju obutve pri Del Toro ter skupaj izdelali novo kolekcijo miniaturnih “clutch” torbic in udobnih balerink, s katerimi lahko popestrimo svoj videz, ki bo vsekakor sprožil kar nekaj zanimivih pogovorov. Svoj najljubši komplet lahko naročimo pri ModaOperandi.com.

Linijo torbic in balerink si lahko podrobno ogledamo v galeriji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!