fbpx

Modna moška sončna očala 2015

Poletje je že dodobra nad nami. Pomembno je, da pred škodljivimi sončnimi žarki zaščitimo tudi svoje oči. Izbire pravih moških nikakor ne gre zanemariti, saj so eden izmed najbolj pomembnih modnih kosov vsakega poletja in vsakega moškega. Pobrskali smo za moškimi modnimi očali za 2015, ki nas ne bodo pustila ravnodušne. Tukaj so moška modna očala 2015.

1. Carrera

Če smo tip moškega, ki se nikakor ne more odločiti, kakšna naj bo barva okvirja njegovih sončnih očal, so ta Carrera očala prava za nas. Na voljo so tako okrogli kot oglati okvirji iz lahke kovine, na katere pa lahko po želji dodajamo različne plastične barvne in vzorčaste sprednje okvirje.

2. Polaroid

Prednosti nakupa polarizirane leče je veliko: nebleščeč pogled, bolj naravne barve, zmanjšana utrujenost oči ter 100-odstotna UV zaščita. Kolekcija Rainbow Collection v izrazito privlačnih ter prijaznih barvah okvirjev, je prijazna tako za naše oči kot za naš žep.

3. Giorgio Armani

Za stil ne potrebujemo veliko in ta Armanijeva retro sončna očala z elegantno koničastimi robovi ter majhnimi srebrnimi zakovicami, združijo vintage in sodobno.

4. Gucci

Oblika “D-frame” se ponovno vrača na sceno. To je skupaj s tankim okvirjem iz zlato obarvane kovine ter črnim delom nad lečo odlično zdužil Gucci. Sivo obarvane leče dajejo nekoliko milejši videz.

5. Retrosuperfuture

Sončna očala iz Italije z zaobljenimi “D okvirji” so izdelana iz rjave želvovine ter vključujejo modrozelene Zeissove športne leče.

PREBERITE ŠE: Ženska modna sončna očala 2015

6. Ray-Ban

Zakaj bi o takšni klasiki iz leta 1952 razpredali na dolgo in široko – vsak izmed nas si želi nositi ta nepopisno “kul” sončna očala.

7. Cutler and Gross

Lodonska znamka je v svetu sončnih očal to, kar je v svetu avtomobilizma Ferrari. Enostavno ni znamke, ki bi bila bolj okusna ter bolj izpopolnjena – z izbiro sončni očal Cutler and Gross bomo izpadli kot moški z brezhibnim okusom.

8. Moscot

Razen na plaži, je vožnja tista, kjer ta očala pridejo na svoj račun. Moscot je usvaril tako imenoval “vozniški” paket sončnih očal z različnimi barvami leč, ki nam bodo služile ob različnih vremenskih razmerah.

9. Persol

Če se morda spomnite Steva McQueena, ki je svoj najljubši par sončnih očal Persol (model 714) nosil v filmu The Thomas Crown Affair, potem veste, kako “kul” ter stilsko dovršeni lahko izgledamo v teh očalih.

10. Oakley

Seveda to nikakor niso sončna očala, ki jih bomo nosili na zmenek. Pravzaprav so to odlična sončna očala za šport, ki za kar 99 odstotkov zmanjšajo bleščanje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.