fbpx
Foto: zara

Modne trenirke: to jesen si želimo teh trendi trenirk

Športni ali 'casual' stil je v zadnjih letih močno pridobil na priljubljenosti, tako je tudi trenirka postala naša delovna uniforma. V letu, ki je za nami, smo se nanjo tako navezale, da si enostavno ne predstavljamo več življenja brez nje. Tudi letošnja jesen je v znamenju udobne trenirke, ki jo lahko kombinirate z različnimi kosi oblačil in obutve.

V luksuznih materialih, kot sta kašmir in fin bombaž, ki sta preoblikovala enostavne kroje športnih trenirk in jim dala nov, bolj eleganten videz, ter v kombinaciji z vašim najljubšim blazerjem se je trenirka znašla tudi v novi, casual in moderni poslovni garderobi. Poleg tega, da je del priložnostnih in poslovnih kombinacij, je trenirka v svoji najbolj udobni različici ustvarila popoln videz.

Od modelov, ki jih krasijo preprosti kroji in nevtralne barve, do modelov s trendovskim premikom v najbolj zaželenih barvah in vzorcih, nepričakovanih detajlov in novih krojev, trenirke so našle svoje mesto ne le v vsaki omari, ampak tudi v vsaki kolekciji. Jesen, ki je pred nami, ne bo izjema, saj se trenirke vračajo v naše omare.

Trendi trenirke za jesen 2022

V iskanju najboljših jesenskih modelov smo pogledali kolekcije znamk, ki vsako sezono prinašajo nove trendovske trenirke. To jesen so različne blagovne znamke ustvarile trendovske trenirke s pomočjo zemeljskih odtenkov in zanimivih detajlov, kot so veliki žepi in ovratniki. Poudarek je na barvah, zato lahko v tem primeru izberete roza ali kelly zeleno trenirko in tako ustvarite živahne in igrive športne kombinacije. Karkoli boste izbrali, ne boste zgrešili. V nadaljevanju izpostavljamo najlepše trenirke iz aktualne jesenske ponudbe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!