fbpx
Foto: Instagram @street_style_paris

Modni trendi 2022: kakšni so ženski modni trendi za leto 2022?

Modni trendi 2022

Te zanima kakšni so modni tredni 2022? Vsako leto nam postreže s svojimi modnimi trendi, ki krasijo ne le modne piste, ampak tudi mestne ulice, in 2022 ni prav nič drugačno. Preverili smo, kateri so modni trendi, ki bodo najbolj popularni v prihodnjem letu in vam sestavili seznam 8 pravil oblačenja, ki bodo kraljevala v 2022.

1. Kratka karo krila (modni trendi 2022)

Nekateri ga ljubijo, drugi sovražijo, vendar pa se je karo vrnil v trend, natančneje kratka krila s tem vzorcem. Za popoln outfit kratko karo krilo lahko kombinirate s suknjičem oz. blazerjem v istem vzorcu.

2. Mini krila (modni trendi 2022) 

Če niste ljubitelji kara, naj vas ne skrbi. Mini krila prihajajo v modo v najrazličnejših barvah, vzorcih in materialih.
V hladnejših dneh jih lahko kombinirate z žabami ali hlačnimi nogavicami, ki jih boste prav tako našli z različnimi vzorci.

3. “Cut out” obleke (modni trendi 2022) 

Takoimenovane cut out obleke prepoznamo po izrezu, ki razkriva nekoliko več kot “navadne” obleke. V letu 2022 lahko po mnenju modnih strokovnjakov pričakujemo različne asimetrične in detajlov polne izreze.

4. Rumeni odtenki (modni trendi 2022) 

Rumena je barva, ki marsikoga takoj napolni s pozitivo, zato vas bo gotovo razveselilo, da je v prihodnjem letu v trendu. Rumena pozna mnogo odtenkov, zato ni dvoma, da boste med njimi našli tistega, ki vam bo ustrezal.
Predlagamo, da svoj outfit poživite z enim kosom, ki se svetlika v rumeni barvi.

5. Pogumni barvni kontrasti (modni trendi 2022) 

Če smo lahko v kaj prepričani, je to dejstvo, da 2022 v svetu mode pač ne bo dolgočasno. Za to bodo poskrbele pogumne barvne kombinacije, kot so kontrast oranžne in zelene, vijolične in živo rumene ter celo kombinacija živo roza in rdeče.

6. Odtenek Very Peri (modni trendi 2022) 

Morda ste že slišali, da je barva leta 2022 odtenek vijolične- natančneje 17-3938 Very Peri. Nežna, a hkrati dinamična barva je popolna predvsem za krila, blazerje, puloverje in superge.

7. Sproščeni, nevtralni outfiti (modni trendi 2022) 

V trend prihajajo tudi outfiti, ki jih lahko nosijo tako moški kot ženske: ne samo, da taki kosi oblačil podirajo družbene norme, ampak so večinoma tudi zelo udobni in kvalitetni.
Prav tako vam ponujajo veliko možnosti za kombinacije: vaš stil lahko ostane popolnoma sproščen, lahko pa mu z nakitom in modnimi dodatki dodate kanček elegance.

8. Čipka (modni trendi 2022) 

Čipka je najbolj klasičen in eleganten način, kako svoj outfit narediti zapeljivejši. Ta material lahko najdete pri topih, bluzah, oblekah ali krilih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!