“Moja žena sovraži, ko delam od doma”: tako je umetnik Banksy preobrazil domačo kopalnico

Anonimni ulični umetnik Banksy je svojim oboževalecem ponudil rekel vpogled v svoje osebno življenje, ko je na Instagramu delil domačo kopalnico (no, tako lahko sklepamo). Na seriji fotografij lahko vidimo podgane, ki v kopalnici delajo nered.

Banksy je naslikal devet podgan, pod serijo fotografij pa zapisal: “My wife hates it when I work from home” (Moja žena sovraži, ko delam od doma). Glodalci plezajo na police, se zibajo na obešalu za brisače, visijo z vrcice za luč in odvijajo toaletni papir. Ena od podgan celo lula po straniščni deski.

Banksyjeva kopalnica
Banksyjeva kopalnica

Banksy je anonimni britanski ulični umetnik, politični aktivist in filmski režiser. Njegova satirična umetnost in subverzivni epigrami pogosto kombinirajo temen humor z grafiti, narejenimi v izraziti tehniki stenciranja. Februarja letos je svoje rojstno mesto Bristol obdaril s steno, posvečeno tematika valentinovega. Decembra lani je delil alternativni božični prizor (jaslice), ki je komentar na vsiljen prepad med Izraelci in Palestinci!

Galerija: tako je umetnik Banksy preobrazil domačo kopalnico

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/banksy
banksy.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Do zdaj še nikomur ni uspelo: lastnik zaklete hiše ponuja tistemu, ki prestane vse grozote, 17.000 evrov!