fbpx

Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike

Namizna svetilka Mono Lamp

Se še spomnite testnih slik TV postaj na analognih televizijah, s pomočjo katerih smo lahko izboljšali sliko? Verjetno imate podobo testne slike naše nacionalne televizije zakodirano v glavo. Čeprav je ta prizor povsem izginil iz naših življenje, pa se zdaj vrača na sceno v obliki namizne lučke Mono Lamp, ki posnema obliko namiznega globusa.

Še pomnite, ko je nacionalna televizija po koncu oddajanja TV vsebine predvajala testno sliko z barvno skalo, črno-belo in sivinsko lestvico ter krogi in črtami za nastavitev kontrasta, svetlobe, ostrine ipd.?

PREBERITE ŠE: 3D ambientalne luči Star Wars, ob katerih se bodo geekom zasvetile oči


Če želite v svoj dom vnesti malce nostalgije oz. vdahniti duh časa, ko je bila televizija osrednji predstavnik tehnologije (podobno, kot je danes pametni telefon), si omislite namizno svetilko v podobni samostoječega globusa Mono Lamp, ki se ponaša s senčilom z motivom testne slike TV postaje. Plastična Mono Lamp je izdelana v Italiji in je na voljo z barvno in monokromatično testno sliko. Lahko je več kot le ambientalna svetilka.

Galerija – namizna svetilka Mono Lamp:

Dodatne Informacije

Več informacij:
monolamp.hu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!