fbpx
Foto: envato

Moška sončna očala 2022: 5 največjih trendov za letošnje leto

Modna moška sončna očala 2022

Januar je mimo in počasi postaja jasno, katere modne smernice bodo kraljevale v letu 2022. Pri izbiranju oblačil in obutve pa ne smemo pozabiti na zelo pomemben, pa tudi praktičen modni dodatek: sončna očala. Za vas smo pripravili 5 moških sončnih očal, ki bodo v letu 2022 najbolj v trendu.

1. Sončna očala z barvnimi lečami

Sončna očala z obarvanimi lečami lahko posebno, zanimivo noto dodajo še tako “dolgočasnemu” outfitu. Taka očala so bila sprva popularna predvsem med športniki in popotniki, vendar pa se odlično ujemajo tudi z vsakdanjimi oblačili.


Ni izdelkov za prikaz!

2. Klasične aviatorke

Klasične aviatorke so tisti modni dodatek, za katerega se zdi, da je v trendu prav vsako leto. In tako je z razlogom: ta sončna očala lahko na zelo subtilen način nadgradijo vaš izgled in mu dodajo pridih elegance.


Ni izdelkov za prikaz!

3. Okrogla sončna očala

Okrogla sončna očala, ki so bila najbolj popularna v drugi polovici prejšnjega stoletja, se počasi vračajo. Poskrbijo lahko za unikaten videz, ki izžareva svobodo, ujemajo pa se predvsem z bolj sproščenimi oblačili.


Zadnja posodobitev 2022-11-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

4. Sončna očala z enim okvirjem

Sončna očala z enim okvirjem niso znana le po modnemu tveganju, ki ga predstavljajo, ampak tudi po tem, da ustvarjajo videz moči in samozavesti. Taka sončna očala se najbolje ujemajo s športnim oz. casual outfitom.


Zadnja posodobitev 2022-11-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

5. Sončna očala geometrične oblike

Geometrični okvirji so bili v trendu že v lanskem letu, modni poznavalci pa zagotavljajo, da letos ne bo nič drugače. Izbire med njimi je ogromno, od zelo posebnih očal, s katerimi boste takoj pritegnili pozornost, pa do tistih bolj subtilnih, katerih okvirji imajo po navadi obliko šestkotnikov.


Zadnja posodobitev 2022-11-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!