fbpx

Moške erogene cone, ki bi jih ženske morale nehati ignorirati

Foto: Ps
Zadnjič posodobljeno: :

Če mu želiš privoščiti bombastičen tretma, se boš morala poigrati z drugimi deli njegovega telesa, ker s pritiskanjem na spodnji gumb ne boš dosegla veliko – to so moške erogene cone, ki bi jih ženske MORALE nehati ignorirati. Verjemi, že po prvem dotiku bo stokal od užitka.

Izkušena ženska, ki s svojim ljubimcem uživa v spolnosti in raziskuje, ve, da se na njegovem intimnem področju nahajajo nekatere erogene cone, katerih stimulacija ga pripelje do ekstaze. Vendar to ni vse! So še številne druge točke, ki bi jih ženske morale nehati ignorirati, saj imajo visok potencial za vrhunec.

Začeti bi morala že pri njegovi glavi in se počasi spuščati proti njegovem premoženju – pri tem bodi pozorna na vsak del telesa. Strokovnjaki pravijo, da je pomembno tudi to, na kakšen način se ukvarjaš z njegovimi erogenimi conami. In ravno tega se boš naučila v nadaljevanju!

Moške erogene cone:

Ustnice

Poljubljanje povečuje raven dopamina v možganih, ki povečuje slo tako pri moških kot pri ženskah. Z njim naj bi se sproščal tudi hormon oksitocin, ki mu strokovnjaki rečejo tudi hormon ljubezni, ki ima vlogo povezovanja med partnerji. Če združiš slo in močno povezanost, ni možnosti, da ti bo spodletelo.

KAJ NAREDITI? Ustnice so namreč izjemno občutljive zaradi tanke kože in s čutnim poljubljanjem lahko povečaš njihovo občutljivost. Strokovnjaki pravijo, da je najbolje, da s svojim jezikom nežno krožiš po njegovih ustnicah in ga na rahlo ugrizni v spodnjo ustnico.

Ustnice so izjemno občutljive.
Ustnice so izjemno občutljive.

Ušesa

Zagotovo veš, da so ušesa neverjetno občutljiva točka, ki moškega pripelje do ekstaze. Vendar to lahko dosežeš le z ustrezno tehniko!

KAJ NAREDITI? Strokovnjaki pravijo, da je najbolje, da nežno z vrhom jezika ližeš njegova ušesa, če se bo približeval vrhuncu, mu začnite šepetati besede, ki jih rad sliši. Če ti šepetanje bi blizu, lahko poskusiš tudi z dotikanjem, in sicer tako, da s kazalcem in palcem masiraš del, kjer se srečata mešiček in glava. Prsta premikaj od zgoraj navzdol – prsti naj ti vedno zdrsnejo, nato ponovi postopek.

Vrat

S poljubljanjem vratu ne boš zgrešila, a posebej ga boš navdušila, če se boš ukvarjala z zadnjim delom vratu, kjer je največ nizkofrekvenčnih vibracij.

KAJ NAREDITI? Strokovnjaki pravijo, da ga lahko poljubljaš z rahlo odprtimi usti, ker bo kombinacija toplote in vibracij sprožila eksplozijo občutkov.

S poljubljanjem vratu ne boš zgrešila.
S poljubljanjem vratu ne boš zgrešila.

Bradavici

V nekaterih študijah so moški priznali, da je stimulacija bradavic njihova slaba točka.

KAJ NAREDITI? Strokovnjaki pravijo, da ga boš navdušila, če boš sesala eno bradavico in s prsti nežno masirala njegov penis. Dve erogeni coni hkrati=BINGO! Lahko tudi “plezaš” s prsti po njegovih bradavicah in areolah, jih sesaš, poljubljaš, grizeš, poljubljaš in masiraš z jezikom.

Druge moške erogene cone:

TESTISI: Nanje mnoge ženske pozabijo med predigro, nezavedjaoč se, da so izjemno občutljivi. Z dotikanjem testisov lahko svojega partnerja vzburiš, vendar bodi pozorna. Moraš biti nežna, ker je vsak močnejši pritisk lahko boleč, a tudi ne smeš biti preveč nežna, ker ga lahko tvoji dotiki žgečkajo.

PERINEUM: Nekateri mu pravijo moška G-točka – to je področje med testisi in anusom. Masaži se reče tudi “masaža prostate”, ki najbolje deluje, če tvoj partner leži na hrbtu. Medtem ko masiraš njegovo G-točko, lahko z drugo roko masiraš testise ali penis.

FRENULUM: je del, ki združuje spodnji del glavice s kožico. Za to mesto velja, da je bogato s številnimi živčnimi končiči, zato je oblutljivo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!