fbpx

Most / Povezava

Skoraj tri tedne bomo na ljubljanskih mostovih lahko naleteli na performanse, ki bojo nastajali v okviru delavnice Gledališča Ane Monro in popotne akademije uličnega gledališča FAI AR'. Delavnica ni zanimiva le za naključne gledalce, ampak za vse igralce, plesalce, ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
različni ljubljanski mostovi, , ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Skoraj tri tedne bomo na ljubljanskih mostovih lahko naleteli na performanse, ki bojo nastajali v okviru delavnice Gledališča Ane Monro in popotne akademije uličnega gledališča FAI AR’. Delavnica ni zanimiva le za naključne gledalce, ampak za vse igralce, plesalce, slikarje, glasbenike in druge, ki bi si želeli raziskati ulico kot prostor nastopanja. Mentorja delavnice bosta Goro Osojnik, vodja Gledališča Ane Monro in Graig Weston, režiser in član belgijske zasedbe The Primitives. Prijava na delavnice je možna do 18. februarja.

Prejšnje
Blow up

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.