Moto Rocker: omogočite svojemu otroku, da postane naslednji Valentino Rossi!

Moto Rocker

Ali se vaš otrok rad igra s figurami motociklov? Če je vaš odgovor na to vprašanje pritrdilen, vam ponujamo edinstveno priložnost.

Svojega sina ali hčer lahko zdaj navdušite s prav posebnim motociklom, ki ga postavite kar v dnevni prostor. Moto Rocker, ki ga je oblikoval Felix Monza, spominja na pravi dirkalni motocikel. Prostornina njegovega motorja znaša 125 kubičnih centimetrov, ob tem pa ima tudi sprednjo in zadnjo luč. Na vašo srečo se otrok z njim ne bo mogel odpeljati v neznano ali celo ponesrečiti.

Sedež vozila je ročno izdelan. Pri njegovi proizvodnji je bilo uporabljeno usnje. Izbirati je mogoče med tremi modeli motocikla: Cafe, Brat in Track. Število konjskih moči je mogoče izmeriti po prav posebni metodi – nasmehu na obrazu malega dirkača.

Za nameček je ime voznika vgravirano v ohišje motocikla. Enako velja tudi za serijsko številko in lastnosti različice vozila.

Moto Rocker je namenjen otrokom od enega do štirih let starosti. Zasnovan je tako, da zdrži obremenitev do 50 kilogramov.

Galerija – Moto Rocker

Dodatne Informacije

Več informacij:
felixmonza.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!