fbpx

Muca copatarica

Lutkovna predstava v izvedbi Brigite Leban iz gledališča Bičikleta. Predstava je primerna za otroke od 3. leta starosti naprej. Igra, režija, lutke, scenografija: Brigita LebanKostum: Jože Zajc S predstavo se začenja serija sobotnih prireditev za otroke, ki jih bodo do meseca maja enkrat mesečno ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Celjski dom, Krekov trg 3, , Celje
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 evrov.

Lutkovna predstava v izvedbi Brigite Leban iz gledališča Bičikleta. Predstava je primerna za otroke od 3. leta starosti naprej.

Igra, režija, lutke, scenografija: Brigita Leban
Kostum: Jože Zajc

S predstavo se začenja serija sobotnih prireditev za otroke, ki jih bodo do meseca maja enkrat mesečno organizirali na Zavodu Celeia Celje.
Tako se bodo lahko v mesecu februarju otroci udeležili čarovniških uric s čarodejem Andrejem, ki jih bo popeljal na simpatično popotovanje v svet čarovniških trikov.

Karte za sobotno predstavo so že v predprodaji na TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-mail:tic@celje.si, na voljo pa bodo tudi eno uro pred predstavo v Celjskem domu.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.