fbpx

MWC 2017: Alcatel A5 LED – zvezda žurov in koncertov

Pametni telefon Alcatel A5 LED

Alcatel A5 LED je prvi interaktivni pametni telefon LED na svetu. Hrbtni del telefona je namreč posut z LED-diodami, ki poplesujejo v ritmu glasbe in ustvarjajo pravi svetlobni šov. Ta trpežni pametni telefon je rojen za žurke in koncerte.

Na svetovnem sejmu mobilne telefonije MWC 2017 so predstavili kopico novih pametni telefonov, a noben ni zasijal tako kot pametni telefon Alcatel A5 LED.

Zvezda zabav!
Zvezda zabav!

Ta ima na hrbtni strani LED-diode, in sicer 35 večjih in mnoštvo manjših. Te lahko uprizorijo pravi barvni šov in s tem popestrijo vsako zabavo. Diode lahko utripajo v ritmu glasbe podobno kot grafični izenačevalnik. S kamero telefon lovi barve iz okolice in te uporabi pri ustvarjanju barvne sheme.

PREBERITE ŠE: MWC 2017: Sony Xperia Touch – prenosni projektor, ki vsako površino spremeni v zaslon na dotik


Verjetno vas zanimajo še preostale specifikacije. Telefon ni kaj prida. Krasi ga 5,2-palčni zaslon visoke ločljivosti (720p), osemjedrni procesor MediaTek 6753 (1,5 GHz), 2 GB sistemskega pomnilnika, 16 GB prostora za shranjevanje podatkov, baterija z 2800 mAh, glavna kamera z 8 MP in prednja s 5 MP.

Kar mu štejemo v prid, je trpežno ohišje iz plastike, kar pomeni, da bo v nasprotju s krhkim iPhonom preživel še tako divjo noč. Če ste siti poplesavajočih luči, lahko hrbtni pokrovček preprosto zamenjate z običajnim ali za takšnega z zvočnikom oz. dodatno baterijo.

Galerija – pametni telefon Alcatel A5 LED:

Dodatne Informacije

Več informacij:
alcatel-mobile.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!