Na kolo za zdravo telo: Europarkov kolesarski maraton 2018

Privoščite si zabaven družinski športni dan na prostem. Pridite na jubilejni, letos že 10. Europarkov kolesarski maraton 2018. podporo terenske tehnične ekipe boste uživali v rekreaciji po okoliških poteh, se okrepčali z malico in na cilju zasluženo sprostili ob pestrem zabavnem programu za vso družino. Čakajo vas tudi privlačne nagrade.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Europark, Maribor

Organizator

Europark

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4,00 €

Europark bo tudi letos priredil tradicionalni Europarkov kolesarski maraton. Udeležencem bodo na voljo tri različno zahtevne kolesarske poti po Mariboru in okolici, dolge 12, 41 in 68 km, sejem koles in kolesarske opreme, otroški kolesarski poligon, Hervisov sejemski popust za kolesa in brezplačni test električnih koles ter zabavni program za vse generacije, ki ga bodo še dodatno popestrili z žrebanjem privlačnih nagrad. Kolesarsko druženje bo imelo tudi letos plemenit in človekoljuben namen, saj bodo sredstva, zbrana s prijavninami, namenjena društvu UP-ornik.

Dodatne Informacije

Več informacij:
europark.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!