fbpx

Načrtujte in nakupujte z nasmehom že novembra

Praznikov se veselite, prav tako druženja z družino in s prijatelji, a ko vsem decembrskim praznikom prištejete še vse zabave, ulične zabave, kulturne prireditve in najrazličnejša druženja s prijatelji v klubih in lokalih, veseli december v trenutku postane hektična bitka s časom, stresom in z obveznostmi.

Prav zato je november idealen čas za nakup daril, saj se boste z zgodnjim načrtovanjem izognili impulzivnim nakupom in decembrski gneči.

November je idealen čas za nakup daril, saj se boste izognili decembrski gneči.
November je idealen čas za nakup daril, saj se boste izognili decembrski gneči.

V dm prodajalnah že lahko izbirate med več kot 150 trendovskimi in priljubljenimi dišavami po vedno ugodnih cenah. Moške in ženske dišave priznanih blagovnih znamk Hugo Boss, Lancome, Bvlgari, Dolce&Gabbana … vas že čakajo, lahko pa izberete tudi:

– Med aktivnimi ljudmi so električne zobne ščetke vedno bolj priljubljene. Izberite Dontodent. Redna nega je pol zdravja.
– Ni vsak moški nogometaš, lahko pa je vsak moški negovan kot nogometaš. Tukaj so izdelki STRASSENKICKER, če pa je vaš moški bradač, je ideja za darilo kot na dlani. Privlačna brada ne zraste, ampak je rezultat natančne nege.
– Tudi gurmanski navdušenci bodo prišli na svoj račun, če pa želite obdarovancu ponuditi neomejene možnosti, je dm darilna kartica vedno dobrodošla.

V novembru bomo vaše nakupe dišav ali prazničnih darilnih setov kozmetike v vrednosti nad 20 €, nagradili z brezplačno modno verižico. Pohitite, zaloga daril je omejena. Prav vsa darila, ki jih boste kupili v dm-u, vam bomo brezplačno zavili v prazničen darilni papir.

Darila, ki jih boste kupili v dm-u, vam bodo brezplačno zavili (slikaje simbolična).
Darila, ki jih boste kupili v dm-u, vam bodo brezplačno zavili (slikaje simbolična).

Vljudno vabljeni v dm, kjer najdete vse potrebno za lepoto in zdravje. Želimo vam čudovit november in uspešno načrtovanje prazničnega decembra.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
dm-drogeriemarkt.si

Vsebino omogoča dm.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!