fbpx

Nagradna igra: peljemo vas na koncert Parova Stelarja v Ljubljani

Pripravite se na vročico plesne noči – v mesto 21. oktobra prihaja Parov Stelar. Ta bo Ljubljano obiskal drugič, v vmesnem času si je pridobil široko bazo oboževalcev, saj se je novica, da prireja nepozabne koncertno-plesne žure, na katerih uživa tudi po 20.000 ljudi, razširila po vseh celinah, kjer nastopa. Z malo sreče in pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje lahko osvojite 2 x 1 vstopnico za koncertno-plesni dogodek leta.

Turneja The Burning Spider prinaša povsem nova glasbena in produkcijska presenečenja, slišali bomo tudi uspešnice z novega albuma, ki je izšel aprila: Burning Spider, Grandpa’s Groove, Mama Talkin’ in Cuba Libre. Pričakujte blues sample nesmrtnega Muddyja Watersa in Lightninga Hopkinsa, ki jih je mojster Parov vključil v prepoznavni slog. Parov Stelar je med drugim v glasbeni karieri sodeloval z mnogimi znanimi glasbenimi imeni.

PREBERITE ŠE: KONCERT: PAROV STELAR S CELOVEČERNIM SPEKTAKLOM V LJUBLJANI

Parov Stelar navdušuje po celem svetu.
Parov Stelar navdušuje po celem svetu.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite 2 x 1 vstopnico za koncert Parova Stelarja, ki bo 21. oktobra na Gospodarskem razstavišču.

Nagrajenki nagradne igre sta:
Tamara Štuhec
Martina Škrlec

Nagrajenkama iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.