Čevlji 2016: Converse za jesen ponuja vodoodporne superge

Vodoodporne superge Converse

Naj jesenski čevlji 2016 so gotovo vodoodporne superge Converse. Konec izgubljanja časa in živcev zaradi izbiranja med grdimi nepremočljivimi čevlji ali pa med lepimi čevlji, v katerih smo kmalu mokri kot miš. Nova kolekcija Converse, kolekcija Counter Climate Shield Canvas Collection, združuje vodoodpornost s kulskim videzom. Kolekcija vključuje nekaj najbolj znamenitih Conversovih čevljev, od čevlja Chuch Taylor All Star II do čevlja Jack Purcell Signature – vsi so seveda opremljeni z nepremočljivimi materiali. Osnovni sestavni material čevljev je usnje, zaščiteno z vodoodpornim premazom. Kolekcija je na voljo v uradni Conversovi spletni trgovini.

Naj jesenski čevlji 2016  pripadajo Conversovi kolekciji Counter Climate Shield Canvas Collection. Ti Conversovi čevlji, ki so po videzu podobni drugim znamenitim obutvam Converse – od čevlja Chuck Taylor All Star II do čevlja Jack Purcell Signature –, pa vas bodo poleg tega, da so videti res hudi, tudi obvarovali pred jesenskimi nalivi.

PREBERITE ŠE: Najboljše superge 2016: modni kos brez katerega letos enostavno ne gre!

Superge jeseni!
Superge jeseni!

Čevlji so obdelani z vodoodpornim premazom, ojačan jezik pa dodatno zaščiti pred nezaželenimi vodnimi kapljicami ter hkrati poveča udobje nošenja čevlja. Converse je svojo kolekcijo izdelal do potankosti. Ker sta jesen in slabo vreme povezana tudi s slabšo vidljivostjo zaradi manj sonca, so vezalkam in peti čevljev dodani elementi, ki odsevajo svetlobo. Ne samo, da boste v novih čevljih suhivarovali vas bodo tudi pred neprevidnimi vozniki. Kolekcija je na voljo v uradni Conversovi spletni trgovini.

Vodoodporne superge Converse:

Dodatne Informacije

Več informacij:
converse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Modni dodatki za ženske: kaj mora imeti vsaka ženska v svoji omari