fbpx

Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov

Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov

Pozabite vse tisto, kar uokvirja žensko obleko, in si poskušajte zamisliti najbolj nenavadno obleko, ki si jo lahko zamislite. Naj se še tako trudite, vaša domišljija ne bo presegla bizarnih idej modnih kreatorjev, ki so izdelali obleke, ki jih boste spoznali v nadaljevanju. Predstavljamo najbolj bizarne ženske obleke vseh časov.

Ste mislili, da je obleka iz mesa, ki jo je leta 2010 nosila Lady Gaga, šokantna? Potem še niste videli teh oblek, ki zagotovo sodijo med najbolj bizarne ženske obleke vseh časov. Kdo bi nosil obleko Sarah Louise Bryan, narejeno iz steriliziranih sramnih dlak? Ali pa obleko iz kondomov? Pri obleki iz čokolade bi še naredili izjemo, pri obleki iz toaletnega papirja pač ne!

PREBERITE ŠE: Omnia: obleka, ki jo lahko nosite (dobesedno) na 100 in 1 način!

Lady Gaga v razvpiti obleki iz surovega mesa.
Lady Gaga v razvpiti obleki iz surovega mesa.

Modne kreacije niso vedno praktične in primerne za nošenje, a kot boste spoznali v nadaljevanju, včasih želja po originalnem izpade zgolj bizarno. Tako zgrešenih in hkrati šokantnih ženskih modnih kreacij še niste videli!

Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov:

Ženska obleka iz sramnih dlak:

Ženska obleka iz konic nalivnega peresa:

Ženska obleka iz LED-svetil:

10 najbolj bizarnih oblek vseh časov:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!