fbpx

Najbolj bizarni japonski oglasi 2016

Najbolj bizarne japonske reklame 2016

Če Japonci v čem ne razočarajo, so to bizarni izumi in bizarni TV-oglasi. ''Žrtev'' nekaterih izmed teh je bil tudi Cristiano Ronaldo. Tudi v letu 2016 japonski smisel za kreativnost ni usahnil in je ponovno bogato obrodil. Oglejte si najbolj bizarne oglase, ki so jih posneli Japonci v letu 2016. Če potrebujete dnevno dozo smeha, ste jo dobili za cel teden.

Če so Japonci v čem dobri, so to bizarni izumi in oglasi. Seveda so dobri še v marsičem drugem, a to sta področji, na katerih resnično odstopajo od ‘konkurence’. Ne verjamete?

Japonci, prvaki v bizarnem.
Japonci, prvaki v bizarnem.

O nekaterih njihovih skrajno nenavadnih izumih in inovacijah smo že velikokrat pisali, kot dokaz, da ne mlatimo prazne slame, pa prilagamo kompilacijo japonskih oglasov iz leta 2016, ki jih definitivno lahko uvrstimo v kategorijo bizarno.

PREBERITE ŠE: Bizarni japonski izumi


Nas je najbolj prepričal oglas za kotno brusilko, fleksarco po domače, DualSaw. Pa tebe? Kompilacijo je objavil YouTube kanal JPCMHD, ki je posvečen ekskluzivno japonskim reklama in tovrstne kompilacije pripravlja že vse od leta 2011.

Frajer ''po'' japonsko.
Frajer po japonsko

Tokrat so zbirali med kar 2200 ”kandidati”. Na še eno bizarno leto japonskih oglasov!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!