Najbolj pričakovane serije, ki jih bomo gledali v letu 2019

Najbolj pričakovani televizijski šovi, ki jih bomo gledali v letu 2019

Leto 2018 se še ni končalo, kar pa še ne pomeni, da si ne moremo pripraviti seznama serij, ki si jih bomo ogledali v prihodnjem letu. Ob zadnji sezoni Igre prestolov, ki naj bi izšla marca 2019, se bo predstavilo še več odličnih serij, ki so gotovo vredne ogleda.

Katerih 10 televizijskih šovov bomo končno dočakali v letu 2019?

1. Črni ponedeljek (Black Monday)

Temačno komedijo si bo premierno mogoče ogledati 20. januarja. Serija se vrti okoli dogajanja pred ‘črnim ponedeljkom’ oziroma 19. oktobrom 1987, ko je prišlo do najhujšega padca borze v zgodovini ZDA.

2. Klub vražjih babnic (First Wives Club)

Serijo, ki bo začela izhajati v januarju, je navdihnil istoimenski film iz leta 1996. Tri prijateljice, ki so jih tokrat upodobile Jill Scott, Michelle Buteau in Ryan Michelle Bathe, združijo moči, potem ko so jih moški zamenjali za mlajše ljubice.

3. Dobra znamenja (Good Omens)

Neil Gaiman in Terry Pratchett sta leta 1990 napisala roman Dobra znamenja, ki je naposled le dobil svojo filmsko različico. Igralca Michael Sheen in David Tennant bosta naredila vse, da svet pripravita na apokalipso.

4. Kaj počnemo v mraku (What we do in the Shadows)

Morda se spomnite grozljive komedije ‘Kaj počnemo v mraku’, ki je izšla leta 2014. Kmalu si bo mogoče ogledati tudi serijo, v kateri bodo 300 let stari vampirji poskušali najti svoj prostor pod soncem.

5. The Witcher

Svojo serijo bo v letu 2019 prav tako dobila literarna serija ‘The Witcher’, po kateri je v preteklosti že nastala odlična serija videoiger. Saga sicer pripoveduje zgodbo o lovcih na pošasti z nadčloveškimi sposobnostmi.

6. Mesto na hribu (City on a Hill)

Mesto na hribu (City on a Hill.
Mesto na hribu (City on a Hill.

Glavna zvezde kriminalke, ki sta jo ustvarila Ben Affleck in Matt Damon, bo Kevin Bacon. Serija sicer sledi pokvarjenemu bostonskemu sodnemu sistemu.

7. Varuhi (Watchmen)

Varuhi (Watchmen).
Varuhi (Watchmen).

Varuhi je še ena v vrsti serij, ki so posnete po knjižni predlogi in že nastalem filmu. Risana domišljijska pustolovščina se odvija v alternativni Ameriki, kjer vladajo maskirani superheroji.

8. Peterica Centralnega parka (The Central Park 5)

Peterica Centralnega parka (The Central Park 5).
Peterica Centralnega parka (The Central Park 5).

Drama, posneta po resničnih dogodkih, pod drobnogled jemlje posilstvo, do katerega je v newyorškem Centralnem parku prišlo leta 1989. Za zločin je bilo po krivem obsojenih 5 temnopoltih mladeničev, ki so bili oproščeni šele 25 let pozneje.

9. Fosse/Verdon

Serija se ukvarja z romantičnim razmerjem med dvema broadwayskima ikonama: koreografom in režiserjem Bobom Fossejem ter igralko in plesalko Gwen Verdon.

10. Armistead Maupin’s Tales of the City

Armistead Maupin’s Tales of the City.
Armistead Maupin’s Tales of the City.

Serija devetih novel bo po letu 1993 znova dobila svoj televizijski šov, ki bo sestavljen iz 10 epizod. Mary Ann se vrne v San Francisco, kjer se ponovno združi s svojimi čudaškimi prijatelji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!