fbpx

Najbolj “vroči” hoteli ob plaži po svetu

Foto: booking.com

To so najbolj vroči hoteli ob plaži ta hip! Od Vietnama pa vse do Mehike.

Predstavljamo vam najbolj aktualen seznam najboljših hotelov ob plaži. Spletna platforma Conde Nast je namreč predstavila izbor najnovejših in najbolj zanimivih hotelov ta hip, mi pa smo izbrali svoje favorite.

Regent Phu Quoc, Vietnam

Regent Phu Quoc je razkošno letovišče na mirnem otoku Phu Quoc ob obali Vietnama. To letovišče, obdano z neokrnjenimi belimi peščenimi plažami, kristalno čisto vodo in bujnim tropskim zelenjem, je pravi raj za ljubitelje narave in tiste, ki iščejo sprostitev. Bujno letovišče s približno 63 vilami (skupaj 126 namestitev), ki obkrožajo laguno in hotelsko krilo na obeh straneh je elegantno zasnovano, z mislijo na udobje uporabnika. Apartmaji in vile so opremljeni z veliko svežega cvetja in (v večini primerov) s polno opremljenimi predeli za kuhanje.

 

Rancho Pescadero – Unbound Collection by Hyatt, Mehika

Rancho Pescadero je butično letovišče na pacifiški obali Mehike, v očarljivem mestu Todos Santos. To razkošno zatočišče gostom ponuja edinstveno in pristno izkušnjo, ki združuje sodoben dizajn s tradicionalnim mehiškim stilom. Letovišče ima 28 prostornih in lepo opremljenih sob in apartmajev, od katerih vsaka ponuja osupljiv pogled na ocean ali vrt. Ena od edinstvenih značilnosti Rancho Pescadero je njegova zavezanost trajnosti in prijaznosti do okolja. Letovišče je uvedlo številne okolju prijazne prakse, vključno z uporabo sončne energije, ukrepi za varčevanje z vodo ter uporabo lokalnih in ekoloških proizvodov.

 

Cosme, Luxury Collection, Paros, Grčija

Luksuzen hotel Cosme, ki je del verige Marriott Bonvoy’s Luxury Collection Hotels and Resorts, čepra iz okoliških lepot in minimalistične arhitekture, v sozvočju s tradicijo. Zrak, ki piha iz Egejskega morja se podi po neštetih prehodih tega zračnega hotela, ki jih navdihujejo svetle ribiške vasice otoka. Ta preddverja povezujejo sobe s skupnimi prostori, jedilnicami in velikimi dnevnimi površinami na prostem. Od sanjske zasebne plaže pa do prelivnega bazena v obliki polmeseca, ki poljublja ocean – življenje na grškem otoku ne more biti boljše od tega.

House Kayaam, Šrilanka

Hotelska znamka Reverie predstavlja Kayaam House, ki se nahaja zunaj utrjenih poti v Rekawi, na južni obali blizu Tangalle. Ta predstavlja popolno zatošičše za vse, ki si želijo miru. Namesto mestnega hrupa pa lahko tu prisluhnejo zvočni spremljavi udarjajočih valov. Veličasten bazen, obdan s palmami, se razteza čez trato proti zasebni plaži. Devet sob in apartmaji s pogledom na ocean ali gozd so preprosti, a prefinjeni, večina jih ima posteljo z baldahinom in kad na terasi, piko na i pa jim daje še tehnologija znamke Bang & Olufsen. V toplicah vas čakajo uspavajoče balijske masaže, na travniku se lahko pridružite vadbi joge s pogledom na morje

 

Waldorf Astoria Cancun, Mehika

Med vsemi letovišči, ki se gnečejo na mehiški vzhodni obali, Waldorf Astoria Cancun izstopa po brezhibnih storitvah in ugodnostih. Neskončni bazeni in hektarji neokrnjene obale vam dajejo občutek popolne zasebnosti. Kot da nič na tem svetu ne more zmotiti vašega počitka. Razkošno letovišče ob plaži, ki se nahaja v živahnem hotelskem območju Cancuna v Mehiki. Ima 150 luksuzno opremljenih sob in apartmajev, ki nudijo osupljiv razgled na ocean.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.