fbpx

Najboljše brezplačne aplikacije za notranje opremljanje stanovanja

Aplikacija iHandy.

Ne glede na to ali načrtujete, merite ali prenavljate, tukaj je nekaj najboljših brezplačnih iOs in Android aplikacij za preobrazbo vašega doma.

1. ColorSchemer

Če vas je navdihnila fotografija, ki ste jo ravnokar posneli, lahko s to aplikacijo ustvarite svojo barvno paleto na podlagi fotografije, jo shranite in delite. Dotaknite se vgrajenega barvnega kolesa in raziščite različne barvne odtenke. Lahko pa pregledate palete drugih članov in tako dobite še kakšno oblikovalsko zamisel več.
iTunes

2. iHandy

Poravnajte ali obesite umetniško delo s pomočjo te aplikacije na telefonu. Uporabite jo lahko za merjenje kotov, navpičnosti stene ali pohištva in še več. Poslovite se od krivo obešenih slik.
iTunes

3. RedLaser

S to aplikacijo boste dobili najboljše ponudbe izmed vseh, ki ste jih primerjali – vse kar morate storiti je, da skenirate črtno kodo. Najdete lahko celo najbližjo trgovino ali kupite produkt kar preko telefona.
iTunes

Aplikacija RedLaser.
Aplikacija RedLaser.

PREBERITE ŠE: Morpholio Board APP: aplikacija za notranje oblikovalce in ljubitelje pohištva

4. SnapShop

Vizualizirajte si pohištvo v vsakem prostoru vašega doma s pomočjo te aplikacije. Namerite telefon, povlecite in spusite pohištvo iz kataloga, tako da izgleda da je v vaši sobi in fotografirajte. Sliko si shranite ali delite po e-pošti.
iTunes

5. Snapguide

Ustvarjajte in raziskujte korak za korakom s pomočjo vodnika, vse od priprave dobrega kosila do preoblačenja pohištva. Preprosta aplikacija, ustvarjena s strani nekdanjih sodelavcev Googla, omogoča preprosto deljenje in sledenje.
iTunes

Aplikacija Snapguide.
Aplikacija Snapguide.

6. Houzz Interior Design Ideas

Vse kar potrebujete za izboljšavo svojega doma, od začetka do konca. Navdih lahko poiščete v fotografijah z visoko ločljivostjo, brskate lahko po slogu, prostoru in lokaciji ter shranite svoje favorite, zaradi česar je iskanje in deljenje lažje.
Google Play

7. Homestyler Interior Design

Navdih lahko poiščete v že obstoječih projektih, med nasveti in trendi. Nato pa lahko opazujete kako vaše ideje preraščajo meje virtualnosti. Fotografirajte svoj prostor in si ustvarite lastno 3D igrišče: postavite pohištvo, obesite svetila iz vašega stropa, kombinirajte in vse to delite s prijatelji preko Facebook ali e-pošte.
Google Play

Aplikacija Homestyler.
Aplikacija Homestyler.

8. IKEA Katalog

Aplikacija vam omogoča, da prenesete najnovejšo izdajo kataloga IKEA in drugih publikacij. Katalog ima 300 strani, ki prikazuje izbor izdelkov iz vseh področij. V digitalnem katalogu si lahko ogledate še filme in 360°sobo ter se seznanite z zgodbo za pohištvom.
Google Play
iTunes

Dodatne Informacije

Več informacij in aplikacij: Google Play in iTunes

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!