Najboljše grozljivke (2021): nove grozljivke, ki si jih morate nujno ogledati

Foto: Imdb.com
Zadnjič posodobljeno: :

Prva polovica leta na naše zaslone prinesla kar nekaj novih grozljivk in nadaljevanj tistih kultnih, ki so nas že pred časom priklenile pred televizijske in kino zaslone. Tako si boste lahko ogledali že težko pričakovana nadaljevanja, ki bodo šokirala s svojimi zapleti.

A Quiet Place 2

Tiho mesto 2 je nadaljevanje filma Tiho mesto (2018). Gre za zgodbo družine, ki je prisiljena krmariti in preživeti v postapokaliptičnem svetu, v katerem živijo slepi tujci z akutnim občutkom zaslišanje Zgodba se nadaljuje kmalu po dogodku iz prvega dela, v katerem srečamo mutirajoče pošasti, ki s smrtonosno silo takoj napadejo najmanjši možni hrup. Po smrtonosnih dogodkih doma se mora družina Abbott zdaj soočiti z grozotami zunanjega sveta, ko v tišini nadaljuje svoje bojno preživetje. Prisiljeni podati v neznano, hitro ugotovijo, da zvočno bitja niso edina grožnja, ki se skriva zunaj peščene poti. Pripravite se na strah!

The Conjuring 2

Film služi kot nadaljevanje The Conjuring in The Conjuring 2. Film razkriva srhljivo zgodbo o terorju, umoru in neznanem zlu, ki je šokirala celo izkušene resnične paranormalne preiskovalce Eda in Lorraine Warren. Eden najbolj senzacionalnih primerov iz njihovih spisov se začne z bojem za dušo mladega dečka. Pripravite se na največjo grozoto leta!

Spiral: from the Book Saw

Spirala je postavljena v svet, ki ga zaznamuje srhljiv obstoj Jigsaw, antagonista, obsedenega z igranjem s človeško psiho in potiskanjem do meja vzdržljivosti. Film spremlja policijskega veterana Marcusa (odličnega Samuela L. Jacksona), ki si je v svoji karieri pridobil precejšen sloves, ki se skupaj z detektivom Ezekielom Banksom (Rock) in njegovo partnerko (Minghella) loti preiskave umora, ki nepopisno spominja na strašljivih zločinov sestavljanke v preteklosti. Komaj čakamo!

Fear street

Po ogledu vseh prej opisanih kino uspešnic nas čaka prava poslastica. Še posebej za tiste, ki so brali grozljive najstniške romane R. L. Stineja in njegove kultne knjižne serije Fear Street. Trilogija knjižnih uspešnic kmalu prihajajo na Netflix in sicer v treh delih; prvega lahko pričakujemo že 2. julija, nadaljevanja pa prispejo predvidoma 9. in 16. julija. Serija spremlja skupino najstnikov iz devetdesetih let, ko odkrijejo, da stoletja grozljivih dogodkov, ki so med seboj povezana še vedno preganjajo majhno mesto v Ohiu. Pripravite se na novo grozo, ki straši po mestu!

Lisey’s story

Lisijina zgodba temelji po romanu Stephena Kinga, Gre za osebni triler, ki se vrti okoli Lisey Landon (igra jo Julianne Moore), kateri umre mož Scott (igra ga Clive Owen), slavni pisatelj, ki za seboj pusti bogato zbirko spisov in gradiv. Vmešavanje v njegove zgodbe, zapise in misli vdovo sooča s preteklostjo. Ta jo bo pretresla do temeljev, še posebej, ko v njeno življenje vstopi manični občudovalec njenega pokojnega moža. Pripravite se!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!