fbpx

6 znakov, da vas ljubi, čeprav vam tega še ni povedal

Telesna govorica ne laže

Foto: Chermiti Mohamed / Unsplash

Ali vaš partner še ni izrekel tiste besede? Se sprašujete, kako najlaže ugotoviti, ali vas res ljubi? Za vas imamo 6 znakov telesne govorice, ki vam bodo razkrili odgovor.

Če vas zanima, kakšna so resnična čustva vašega partnerja, se osredotočite na njegovo telesno govorico. Z njo namreč velikokrat sporočimo svoje občutke, preden to storijo besede. Na kaj pa morate biti posebej pozorni?

1. Dolgo vas gleda v oči

Pogledi v oči, ki trajajo več časa, lahko hitro postanejo neprijetni. Če pa se vama to ne dogaja in se, medtem ko drug drugega ljubeče opazujete, počutite mirno in prijetno, to pomeni, da se je med vama razvila globoka povezava.

2. Ves čas se smeje

Če partner čas, ko ste z njim, preživlja z nasmehom na obrazu, ki kar ne izgine z njegovih ustnic, je to znak, da vašo družbo naravnost obožuje. In če se velikokrat ob vas začne smejati brez razloga, to pomeni, da ga delate srečnega in zadovoljnega.

Foto: Cottonbro / Pexels

3. Posnema vašo telesno govorico

Ko se moški v vaši družbi počuti sproščenega in ob vas začuti intimo, se bo njegova telesna govorica začela usklajevati z vašo. Tega ne bo počel zavestno, ampak se bo preprosto zgodilo, zato bodite pozorni. Ali se sprehajate v enakem ritmu? Istočasno sežete po skodelici kave? Se hkrati ozrete drug k drugemu? Vse to so znaki, ki kažejo, da ste kot par na pravi poti.

4. Razvil je rituale, ki so samo vajini

Ali vas trikrat poljubi vsakič, ko se poslovita? Vas poboža po laseh vedno, ko se objameta? Sta razvila interne šale, ki jih ne bi razumel nihče drug? Prav take malenkosti so dokaz, da mu pomenite več, kot vam je do sedaj razkril z besedami.

5. Ne moti ga, če z vami deli svoj osebni prostor

Ko nismo zaljubljeni, po navadi potrebujemo določen osebni prostor. Ko pa v nas narastejo čustva, si večina kar naenkrat želi biti partnerju čim bližje. Če se partner brez razmišljanja uleže na kavč poleg vas, se med pogovorom nagne k vam, najraje preživlja čas v vašem objemu… to kaže, da mu vaša bližina ugaja in da vas ima rad.

Foto: Cottonbro / Pexels

6. Ves čas se vas dotika

Zaljubljen moški kar ne bo mogel umakniti rok z vas. In ne mislimo le v seksualnem smislu. Če vas partner med sprehodom prime za roko, če vas velikokrat objame, požgečka… to pomeni, da ob vas začuti toplino in ljubezen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!