Najboljše visoke superge za moške 2021

Foto: Nike
Zadnjič posodobljeno: :

Visoke superge, ki jih običajno povezujemo s košarko, imajo vsestranski dizajn, ki združuje klasičen videz z udobjem. Številne klasične visoke lahko kombinirate k vsakdanjemu stajlingu, ne da bi pri tem dajali vtis, da greste trenirat metanje "trojk" v bližnji park. Dandanes lahko visoke športne copate nosite z vsakdanjimi oblačili ali celo z malce bolj klasičnimi oblačili. Gre za to, da izberete pravi par visokih superg za pravo priložnost.

Visoke superge iz leta 1910 so brezčasni trend. Prvotno so bili narejene za profesionalne košarkarje, ki so jim nudili veliko podporo gležnja, danes pa jih lahko nosite skoraj povsod. Sodobne visoke superge imajo v primerjavi s supergami iz 80. let prejšnjega stoletja bolj eleganten dizajn. V iskanju najboljših visokokakovostnih superg na trgu smo zbrali najboljše klasične modele visokih superg, ki jih lahko obujete za vsako priložnost. Med izborom kraljujejo znamke Nike, Converse, Adidas, Reebok, Supra Skytop in Vans.

Zadnja posodobitev 2021-06-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV-ja

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste! Z naslednjo povezavo — > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LOUIS VUITTON | Modna revija jesen-zima 2021