fbpx

Najboljši filmi za večer s prijateljicami: filmske klasike, ob katerih se boste od srca nasmejale

Foto: imdb

Pripravljate večer s prijateljicami? Potem nikar ne pozabite na nabor filmov, ki je kot nalašč ob takih priložnostih.

To so najboljši filmi za večer s prijateljicami

Bridesmaids (2011)

Romantična komika v režiji Paula Feiga se vrti okrog Annie, ki krmari v kaosu poročnih priprav svoje najboljše prijateljice. Z nepozabnim dogajanjem in nepričakovanimi komičnimi preobrati so “Bridesmaids« kot nalašč za večer v ženski družbi.

Clueless (1995)

Sodobna pripoved Amy Heckerling o “Emmi” Jane Austen sledi modni in duhoviti Cher Horowitz, ki igra ženitno posrednico v srednji šoli. »Clueless« je brezčasen najstniški rom-com, poln ikoničnih trenutkov in pametnih dialogov, ki zajame bistvo prijateljstva in romantike.

Legally Blonde (2001)

Ta romantična komedija z Reese Witherspoon v glavni vlogi, spremlja Elle Woods in njeno pot od sestrstva do študentke prava na Harvardu. Polna humorja in srčnosti je “Legally Blonde” čudovita mešanica romantike in samoodkrivanja.

Mean Girls (2004)

Klasika za večer s prijateljicami! Čeprav je v prvi vrsti najstniška komedija, “Mean Girls” plete zgodbo o srednješolski drami, prijateljstvih in romantičnih zapletih. Film, ki ga je napisala Tina Fey, združuje ostro duhovitost z brezčasnimi liki, z Lindsey Lohan in Rachel McAdams v glavnih vlogah.

The Princess Diaries (2001)

Ta očarljiva romantična komika v režiji Garryja Marshalla spremlja Mio Thermopolis, ki jo igra Anne Hathaway, ob odkrivanju njene kraljevske dediščine, Ta seveda prinaša vrsto izzivov, saj, vsaj po filmu sodeč, ni prav enostavno postati princesa.

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

S Kate Hudson in Matthewom McConaugheyjem v glavnih vlogah ta romantična komedija spremlja novinarko, ki poskuša odgnati potencialnega snubca v samo desetih dneh. Ob imata nekaj za bregom, a številne situacije so naravnost tako resnične in zabavne, da si je film vredno ogledati do konca.

13 Going on 30 (2004)

Jennifer Garner igra glavno vlogo v tej domišljijski romantični komi o 13-letni deklici, ki se čudežno prebudi v svojem 30-letnem telesu. Film poln nostalgije, humorja in sladke ljubezni je čudovita izbira za večer s prijateljicami.

Crazy Rich Asians (2018)

Ta film, ki temelji na knjižni uspešnici, spremlja Rachel Chu, medtem ko pluje po razkošnem svetu singapurske elite. “Crazy Rich Asians” je vizualno osupljiva, a obenem romantična in zabavna izbira za večere v ženski družbi. Ne manjka niti glamurja, pa tudi smeha ne.

Devil wears Prada (2006)

Ta film z Anne Hathaway in Meryl Streep v glavnih vlogah ponuja komičen pogled na modno industrijo. Združuje humor, ambicioznost in pridih romantike, zaradi česar je zabaven izbor za dekliški večer.

Notting Hill (1999)

V tej klasični romantični komediji igrata Julia Roberts in Hugh Grant v zgodbi o nepričakovani romanci lastnika knjigarne s slavno igralko. Poln šarma in duhovitih dialogov je »Notting Hill« brezčasna izbira za dekliški večer, poln smeha in romantike.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.