fbpx

Najboljši pohodniški čevlji za moške in ženske 2021

Kako izbrati prave pohodniške čevlje

Foto: Tyler Nix/ Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Pohodniški čevlji so ključnega pomena za vaše udobje in zmogljivost na poti. Trend je v smeri lažjih materialov, ki še vedno nudijo dostojno podporo, vodoodporni pa so daleč najbolj priljubljeni.

Kako izbrati dober pohodniški čevelj

Pred nakupom morate razmisliti ali potrebujete nizke ali visoke čevlje. Nizki pohodni čevlji so primerni za pohode na suhem in nezahtevnem terenu imajo trdnejši podplat od običajnih superg, saj s tem omogočajo boljši oprijem s podlago.

Lahki pohodni čevlji so kot nalašč za dnevno pohodništvo, ki jih izberete za večdnevne, ne preveč zahtevne ture. Tudi takšni čevlji so lahko v obliki srednje visokih ali visokih modelov, so fleksibilni in zagotavljajo dober stik s podlago.

Gorniški čevlji so primerni za skalnata območja, ledeniške poti ali zasnežene poti. Narejeni so za prenašanje velikih obremenitev in lahko zdržijo tudi na najtežje terene.

Največji poudarek pri čevljih je v kakovosti podplata in materiala. Pri velikosti je pomembno, da je stopalu udobno, saj vam čevlji ne smejo biti pretesni. Ko pomerjate čevlje, je priporočljivo, da jih obujete s pohodnimi nogavicami ter vzamete številko večje kot običajno.

Pohodni čevlji za ženske 2021

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Pohodni čevlji za moške 2021

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!