fbpx

Najboljši potovalni kovčki 2019

Izkušeni popotniki vedo, da je potovanje najboljši način za premagovanje stresa in sprostitev. Poletje je pred vrati, zato si morate pred svojim prvim izletom priskrbeti kovček, ki vas bo spremljal v dobrem in slabem. Tukaj so najboljši potovalni kovčki 2019.

V zadnjem času so še posebej priljubljeni potovalni kovčki z nekoliko manjšo prostornino, ki jih lahko s seboj vzamete tudi v letalsko kabino. Njihove mere znašajo približno 55 x 40 x 20 cm, pri čemer prihaja do manjših odstopanj, saj se proizvajalci ravnajo po omejitvah, ki jih postavljajo različne letalske družbe. Takšni kovčki vam omogočajo, da kar se da učinkovito izkoristite ponujen prostor, primerni pa so zlasti za krajše izlete.

V nadaljevanju vam predstavljamo naš izbor najboljših potovalnih kovčkov 2019. V ospredju so se znašli kosi prtljage, ki se ponašajo z visoko ravnijo funkcionalnosti in nizko težo. Izpostaviti je potrebno tudi dvojna kolesa, ki vam bodo olajšala delo pri upravljanju s kovčkom.

1. American Tourister Alumo Spinner

American Tourister Alumo Spinner
American Tourister Alumo Spinner

Ste že naveličani kovčkov s trdo lupino iz ABS umetne mase? American Tourister vas bo prepričal z aluminijastim kovčkom z merami 55 x 39 x 23 cm, ki je na voljo v črni, roza in beli metalik barvi, njegova teža pa znaša 4,3 kg. V njegovi notranjosti boste našli veliko žepov z zadrgo, ki vam omogočajo, da svoje potrebščine razporedite po različnih oddelkih.

2. Samsonite B-Locked Spinner

Samsonite B-Locked Spinner
Samsonite B-Locked Spinner

Izjemno trpežen kovček iz polipropilena (55 x 40 x 20 cm), ki tehta 2,9 kg, je dostopen v štirih barvnih različicah: temno modri, ledeno modri, rdeči in črni. Njegov večstopenjski ročaj se prilagodi višini vsakega popotnika. Notranji del krasi elasticiran pas, ki bo poskrbel, da bodo vaše stvari ostale na svojem mestu.

3. IT Luggage 8 Wheel Vanity And Cabin Luggage Set

IT Luggage 8 Wheel Vanity And Cabin Luggage Set
IT Luggage 8 Wheel Vanity And Cabin Luggage Set

Ob nakupu tega kovčka (33 L / 2,75 kg) boste prejeli še manjši kos prtljage (15 L / 1,5 kg), ki ga je mogoče pritrditi na kovček. Mere prvega znašajo 54,5 x 37,5 x 22 cm prostora, drugega pa 36 x 17 x 30,5 cm. Če obožujete bleščeče stvari, je dvojček, ki se hkrati ponaša s funkcionalno ureditvijo notranjega prostora, kot nalašč za vas.

4. Antler Oxygen Medium

Antler Oxygen Medium
Antler Oxygen Medium

Na seznamu se je znašla tudi torba z merami 70 x 43 x 27 cm, ki je s seboj ne boste mogli vzeti v kabino. V njeni notranjosti je kar 74 L prostora, tehta pa le 2,2 kg. Navdušila vas bo s štirimi kolesi, ki se lahko vrtijo za 360 stopinj, in vodoodporno lupino.

5. North Face Rolling Thunder

 North Face Rolling Thunder
North Face Rolling Thunder

Kovček proizvajalca North Face je priljubljen zaradi svoje vsestranskosti. Čeprav na prvi pogled izgleda kot mehka torba, pa se na njegovem dnu nahaja trda lupina. Ta lastnost vam omogoča, da svoje predmete zaščitite pred poškodbami, obenem pa vanj stlačite veliko oblačil. Teža kovčka z merami 45 x 91 x 40 cm in prostornino 40 L znaša 3,3 kg.

6. EastPak Tranzshell S

EastPak Tranzshell S
EastPak Tranzshell S

EastPak povečini izdeluje 100-odstotno vegansko prtljago in nič drugače ni niti tokrat. Kovček s trdo lupino je na voljo v 8 različicah, pri čemer se nekatere od njih lahko pohvalijo z edinstveno zunanjo podobo. Njegova notranjost je razdeljena na dve nadstropji, skupno pa ponuja 32 litrov prostora. Mere znašajo 54 x 39 x 20 cm, teža pa 3 kg.

7. AmazonBasics Hardside

AmazonBasics Hardside
AmazonBasics Hardside

Amazonov kovček je mogoče dobiti v črni, modri, mornarsko modri ali oranžni barvi. Njegova trda lupina vaše stvari varuje pred poškodbami, do katerih lahko pride na poti. Ob kovčku dolžine 55 centimetrov sta na voljo še kovčka dolžine 68 oziroma 78 centimetrov. Po zaslugi žepov z zadrgo boste perilo ločili od ostale prtljage.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!