Najlepše espadrile za poletje 2016

Najlepše espadrile 2016

Espadrile so obutev, ki je poleti vedno 'in'. Že res, da so nas v zadnjem obdobju obsedle japonke, a tudi espadrile je vedno znova dobro čutiti na bosih nogah. So namreč popolna poletna obutev, lahkotne, prijetne za stopala, ZRAČNE, praktične in vsestranske, saj jih je možno kombinirati s številnimi poletnimi oblačili. Pobrskali smo po aktualni ponudbi in izbrali najlepše espadrile za poletje 2016.

Predstavljamo najlepše espadrile za poletje 2016. Modni trend na področju poletne obutve 2016 je prežet z nostalgijo, zato so znova aktualne tudi zimzelene espadrile, ki jih je modna industrija pred leti obudila, potem ko so bile v osemdesetih velik modni hit in so kasneje nekoliko potonile v pozabo.

Espadrile, zimzeleni hit poletja
Espadrile, zimzeleni hit poletja

Zdaj so se ti lahki in zračni ”Jezusovi čeveljci”, kot so jim nekoč šaljivo dejali, dvignili iz pepela in počasi, a vztrajno izpodrivajo allstarke in japonke, za svoje pa so jih vzeli tudi modni kritiki. Zakaj niso več ”grdi modni raček”, boste spoznali v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Ženski čevlji 2016: barvna rapsodija

Najbolj vroče espadrile tega poletja.
Najbolj vroče espadrile tega poletja.

Danes so espadrile tako znova obvezen modni kos poletja, ne le zaradi lahkotnosti, ampak ker podobno kot morje prinašajo kanček nostalgije. Pobrskali smo po trenutni ponudbi in izbrali najlepše espadrile za poletje 2016. Ob tem velja dodati, da je letos še posebej moden model iz semiša. Vse omenjene espadrile lahko naročite v spletni trgovini: shopbop.com.

Najlepše espadrile za poletje 2016:

Dodatne Informacije

Nakup:
shopbop.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Royal Robbins: nova znamka funkcionalnih in trajnostnih oblačil v Sloveniji