fbpx

Najlepše valentinovo sporočilo za vašega partnerja glede na njihov astrološki znak

Foto: envato

Sporočilo za valentinovo je ljubezensko sporočilo, v katerem partnerju ali osebi, ki vam je všeč, poveste, da ima pri vas posebno mesto. Mesto, kjer živi ljubezen.

Če ne veste, kaj bi jim napisali, poglejte kaj o tem pravijo zvezde. Pošljite jim sporočilo za valentinovo glede na to, v katerem astrološkem znamenju so rojeni in jim pošljite enkratno sporočilo. Morda, pa vas zapisano sporočilo navdihne, da napišete svojega.

Oven

Ti si najbolj ambiciozna in samozavestna oseba, kar sem jih kdaj srečal. Ti si moj navdih v življenju. Občudujem tvoj pogum in to, kako si vedno neustrašno prizadevaš za tisto, kar si želiš v življenju. Kadarkoli se počutim lenobno ali razočarano, si ti moj odmerek motivacije, ki me drži pokonci.

Bik

Si neverjetna mešanica mehke, lahkotne in neverjetno trmaste osebe. Ljubiš močno in nežno. Všeč mi je, da nikoli ne obupaš nad nama, tudi ko se zdi, da je situacija nemogoča, vedno najdeš pot in se skupaj vrneva še močnejša.

via GIPHY

Dvojčka

Hvala, ker si mi polepšal življenje in me popeljal na najboljše dogodivščine v mojem življenju. Hvala, ker si me nasmejal, ko sem bil žalosten in izgubljen, in ker se vedno veselim drugega dne, ker si ti v njem. Zaradi tebe so moji najbolj dnevi polni vznemirjenja. Hvala ti.

Rak

Tako srečen sem, da sem te našel med milijoni ljudi na tem svetu. Pomirjaš me v stresnih dneh, s teboj se počutim mirno. Ti si najbolj nežna in skrbna oseba, ki sem jo kdaj srečal in kadarkoli si predstavljam svojo prihodnost, te vedno vidim v njej.

Lev

Ti si najbolj očarljiva oseba, kar sem jih kdaj srečal. Si dragulj, ki si ga vsi želijo, a je samo moj. Ponosen sem, da si v mojem življenju.

Devica

Hvala, ker si moj vodnik v življenju in me podpiraš v najtežjih situacijah. Hvala, ker si vedno ob meni, tudi če so stvari težke. Hvala, ker si mi pomagal postati najboljša različica sebe in me naučil potrpežljivosti.

via GIPHY

Tehtnica

Sploh ne morem začeti opisovati, kako čudovita oseba si. Vedno si tam, da me poslušaš in z mano deliš podrobnosti svojega dneva. Všeč mi je, ker si oseba, s katero si želim biti.

Škorpijon

Še nikoli nisem srečal tako intenzivne duše od tvoje. Slepo ti zaupam, saj vem, da boš naredil vse, da me zaščitiš. Vem, da tvoje ljubosumje izvira iz divjih čustev, ki jih imaš do mene, in karkoli narediš, ne pozabi, da te bom sprejel takšnega, kot si.

Strelec

Najboljši trenutki mojega življenja so tisti, ki sem jih preživel s tabo. Ti si svobodni duh in si me naučil, da tudi sam uživam v tem. Naučil si me ceniti življenje. Hvala ti.

via GIPHY

Kozorog

Tvoje trdo delo in ambicije me vedno osupnejo. Vedno imaš vse pod nadzorom in zmoreš opraviti še tako težke naloge. Pokažeš mi, da se trdo delo izplača. Ti si skala, na katero se vedno lahko naslonim.

Vodnar

Tvoj um je preprosto čaroben. Seznanil si me s svetovi, za katere sploh nisem vedel, da obstajajo. Vedno si poln idej in si jih pripravljen deliti. Občudujem tvoj intelekt. Si drugačen kakor drugi.

Ribi

Tvoja nežnost je tisto, zaradi česar sem se zaljubil vate. Z lahkoto se lahko povežeš s tem, kar čutim, in vedno me vzpodbujaš, da se počutim dobro v svoji koži. Želim te osrečiti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!