fbpx

Nakavo z razlogom

V sredini januarja so na Prešernovem trgu v Ljubljani odprli prvo Si.mobilovo trajnostno franšizo pod imenom “nakavo”, ki bo v sodelovanju z zavodom Anina zvezdica del svojih prihodkov namenila nakupu hrane socialno ogroženim družinam in posameznikom.

Osnovne Informacije
Naslov
nakavo
Prešernov trg 2
Ljubljana
Povezava
Urnik
Od ponedeljka do sobote od 7. do 22. ure
Ob nedeljah od 7. do 20. ure
Kontakt
041 666 463

Lokal “nakavo“, prva Si.mobilova trajnostna franšiza, ki sodeluje z zavodom Anina zvezdica, deluje celostno v smeri trajnostnega razvoja, saj poleg dobrodelne note v svojo ponudbo vnaša tudi kavo pravične trgovine ter napitke in piškote lokalnih sestavin, pridelanih na slovenskih kmetijah. Delo strežbe omogočajo predvsem študentom z znanjem vsaj dveh tujih jezikov, s čimer bodo kot ambasadorji prestolnice lažje navezali stik s tujimi obiskovalci.

Družba Si.mobil tako v okviru svoje vizije Re.misli nadaljuje s spodbudnim povezovanjem prispevanja k boljši družbi, tokrat skozi omenjeni pilotni projekt z zavodom Anina zvezdica, s katerim ne le združuje učinkovito poslovanje in družbeno odgovornost, temveč v ljudeh prebuja pristne vrednote nudenja pomoči sočloveku.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.