Foto: IG @kinderbuenous

Namaz Kinder Bueno: recept za kremni namaz za ljubitelje te čokoladice

Rabiš samo dve sestavini!

Zadnjič posodobljeno: :

Za namaz Kinder Bueno boste rabili samo dve sestavini, zaradi česar je priprava hitra in enostavna, okus pa preprosto božanski! Recept, ki ga želite preizkusiti!

Kinder Bueno je priljubljena čokoladica v hrustljavemu vaflju, prelitem s čokolado in napolnjenem z lešnikovo kremo … in priznamo, da se ji je res težko upreti. Prav ta kremni nadev je tisto najboljše pri tej čokoladici in to, zaradi česar je tako priljubljena. Ampak ta okusni nadev lahko naredite tudi doma in si tako sami pripravite namaz Kinder Bueno, ki je odličen na kruhu, toastu ali pa kar “na žlico”.

Za namaz Kinder Bueno rabite le dve sestavini in mešalnik. Postopek izdelave je zelo preprost, zato bo namaz pripravljen 1,2,3.

Sestavine

  • 100 g stopljene bele čokolade
  • 220 g praženih lešnikov
  • ščepec soli

Priprava

Pražene lešnike dajte v mešalnik ali multipraktik in jih meljite tako dolgo, da dobite kremo oziroma pasto. Dodajte belo čokolado in ponovno premešajte, da se sestavini med seboj dobro povežeta. Namaz hranite v kozarcu s pokrovom v temnem in hladnem prostoru. Pa sladek dober tek!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinder Bueno US (@kinderbuenous)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Masterchef Žan Milosavljevič predstavlja božansko ljubljansko pleskavico