fbpx

Napovednik: Hiša iz kart (House of Cards), 4. sezona

Hiša iz kart (House of Cards), 4. sezona

Serija Hiša iz kart (House of Cards) teče četrti krog. Kevin Spacey se namreč že četrtič vrača kot Fran Underwood, demokratski politik, ki je tako pokvarjen in neusmiljen, kot imamo vse na sumu da so, a istočasno tako sposoben, kot si želimo biti vsi. Preverite, kaj imata Frank in Claire za nas pripravljeno v četrti sezoni te originalne Netflixove serije, katere storitev je zdaj, mimogrede, dostopna tudi v Sloveniji.

Politični triler Hiša iz kart (House of Cards) je originalna serija ameriške spletne videoteke Netffix (nedavno je svojo storitev razširila tudi v Slovenijo) o pokvarjenem in neusmiljenem politiku, zlobnem geniju z mentaliteto morilca, ki ga igra odlični Kevin Spacey, do nedavnega Leonardo DiCaprio med nominiranci za zlatega globusa. Tega je prav s to vlogo dobil šele v osmem poskusu, medtem ko Leo na svojega oskarja še čaka.

PREBERITE ŠE: Netflix zdaj tudi v Sloveniji! Zbogom, spletno piratstvo!

Če si še niste ogledali prejšnjih sezon serije Hiša iz kart, vam predlagamo t. i. ”TV-požrtijo” oziroma TV-maraton, ko si ogledate dele drugega za drugim. Vas zanima, kaj nam Frank Underwood pripravlja v četrti sezoni? Potem si brž oglejte napovednik. Hiša iz kart se z novimi deli na Netflix vrača aprila 2016.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!