Kaj naprej vidiš na tej sliki? To odkriva, na kakšen način se zaljubiš!

Pozorno poglej sliko! Kaj vidiš najprej? To ti pove, kako se zaljubiš.

Če meniš, da je malce naivno, da bomo s pogledom na eno sliko dobili vpogled v skrite vidike naše osebnosti, ima to v resnici veliko smisla.

Ko namreč um ne more najti dokončnega odgovora na vprašanje, izbere tisto, kar želi videti, in prav v tem dejanju izbire se razkrijejo določene stvari o naši perspektivi in o naših edinstvenih lastnostih. Ta osebnosti test tako na primer ugotavlja, kako se obnašamo in izražamo ko smo v procesu zaljubljanja.

Pred premišljevanja poglej spodnjo sliko in bodi pozoren na tisti del slike, ki ga tvoje oči naprej sporočijo možganom.

Kaj najprej vidiš na tej sliki?
Kaj najprej vidiš na tej sliki?

Kaj si torej najprej videli na tem testu osebnosti? Bodite pripravljen na resnico, ki je morda nisi pričakoval.

1. Profil moškega

Če si pogledal sliko in videl abstraktno podobo starčevega obraza, ne skrbi, to ne pomeni, da boš končal s starcem. To pomeni, da si tip osebe, ki nikoli ne izgubi pogleda na “večjo sliko”, zlasti, ko gre za ljubezen, spolnost in zmenke. Morda si na površini videti kot nekdo, ki rabi, da mu druga oseba spodnese tla pod nogami, a te bo pravzaprav veliko bolj navdušil nekdo, ki bo v osvajanje tvojega srca vložil čas, energijo in trud, ki ga prava ljubezen zahteva. Na enake stvari si pripravljen tudi ti.

Ne glede na to, koliko si star, veš, da ljubezen niso le rožice in pesmice. Prava ljubezen je skupno življenje, in to je tisto, kar iščeš, ko gre za dolgoročno, izpopolnjujočo romantično vezo.

2. Moški, ki jaha konja

Če si na tej sliki najprej opazil moškega, ki jaha konja, te moramo žal razočarati. To ne pomeni, da se boš zaljubil v kavboja oziroma v kavbojko. 🙂 Pomeni, da ko pride do ljubezni in romance, je tvoje srce težko osvojiti, tudi ko verjameš, da si končno našel osebo svojih sanj. Nihče ne pravi, da si skrivoma nekdo, ki vara, ampak si oseba, katere srce in duša zacveti, ko ti ljudje stalno namenjajo pozornost in ti dvorijo. Če bi se rodil v dobi kralja kralja Arturja in Guinevere, bi bilo to zate idelano, saj bi užival v dvobojih za tvojo čast.

Imaš to nagnjenost, da tudi v razmerju vedno malce pogleduješ za drugimi, za vsak slučaj, če bi morda bila katera izmed teh oseb sanjska. Nikar ne tvegaj, da ti pobegne nekaj res, res dobrega, saj se lahko izkaže, da je to nekdo, ki je bil pred tabo ves čas in čakal, da ga opaziš.

3. Deklica, ki leži ob reki

Če si naprej videl podobo deklea, ki leži ob reki, to še ne pomeni, da si se “ulegel” in obupal nad ljubeznijo. To dejansko pomeni, da so te ljubezenske izkušnje v preteklosti grdo ranile in da s časom postajaš vedno bolj previden. Vsi, ki smo kdaj poskusili najti romantičnega partnerja, smo doživeli zavrnitev, zlomili so nam srce, a to še ne pomeni, da nikoli ne bomo našli ljubezni. Resnična težava je v tem, da sebe težko prepričaš, da še ima smisel nadaljevati, iskati ljubezen, ki bo trajala.

Nikoli ne bi smel obupati! Čeprav si človek, ki bolečino globoko začuti, si tudi človek, ki zelo močno ljubi. Tvoja ljubezen je darilo in to je nekaj, kar nikoli ne smeš pozabiti! Ne obupaj, dokler ne najdeš nekoga, ki točno ve, kako srečen je, da je našel tebe!

4. Kamniti obok nad reko

Če si naprej opazil kamniti obok nad deročo reko, to pomeni, da imaš divje in sanjajoče srce, ki ga je težko ukrotiti! Všeč ti je ideja, da se zaljubiš. Morda ti je celo nekajkrat uspelo. A na koncu se ti zdi, da ne najdeš partnerja, ki bi s teboj delil strast do raziskovanja. Medtem ko si resnično edinstvena in divja duša, to še ne pomeni, da bi moral pričakovati, da boš moral zaradi tega skozi življenje sam.

Ko potuješ skozi življenje, skozi epske avanture, imej odprte oči za nekoga, ki je tam zunaj in prav tako uživa v tem “čudaškem” popotovanju, imenovanem življenje, z enako močjo kot ti. Če daš nekomu svoje srce, to še ne pomeni, da ga izgubiš. Pomeni, da boš izkusil dvakrat več čudovitih stvari, o katerih si včasih le sanjal!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 načinov, kako “očarati” partnerja za celo življenje – tretji nasvet je ključnega pomena!