Naptime: pametna spalna maska za najboljši spanec na svetu

Naptime je pametna spalna maska, ki vam bo omogočila najboljši spanec na svetu. Za optimalno delovanje izkorišča EEG-tehnologijo, ki spremlja vašo možgansko aktivnost ter vas zbudi v fazi rahlega spanca. Z masko Naptime se nikoli več ne boste zbudili utrujeni in slabovoljni.

Imate tudi  vi ob predirnem zvoku budilke velikokrat občutek, kot bi vas nekdo polil z mrzlo vodo? Pametna spalna maska Naptime bo neprijetnim budnicam naredila konec. Ne samo, da vas zbudi ob spremljavi vaše najljubše pesmi, ampak zaradi vgrajene EEG-tehnologije dobro ve, kateri trenutek je najbolj optimalen za prekinitev vašega spanca. Maska namreč meri možgansko delovanje in uporabnika zbudi takrat, ko je v lahki fazi spanja. Zaradi slednjega je maska odlični pripomoček za dremež: preprečila bo, da bi iz kratkega, 20-minutnega dremeža zdrsnili v globok spanec, hkrati pa vas bo zbudila takrat, ko bodo vaši možgani že nekoliko spočiti.

PREBERITE ŠE: Kissenger: poljubljanje na daljavo še nikoli ni bilo tako resnično

Maska Naptime vas bo zbudila ob optimalnem času
Maska Naptime vas bo zbudila ob optimalnem času.

Ni pomembna zgolj zadostna količina spanca, temveč veliko razliko naredi tudi trenutek zbujanja. Če se zbudite v napačnem trenutku, to je v globoki fazi spanja, se boste težje zbudili, bolj boste slabovoljni in več časa boste potrebovali, da se boste aktivirali.

Narejena je iz vrhunske tehnologije, obložena z udobno peno
Narejena je iz vrhunske tehnologije, obložena z udobno peno.

Maska takšne neprijetnosti prepreči. Poleg že omenjenih dobrih lastnostih pametne maske Naptime pa še to: maska je izjemno udobna in nemoteča, saj je obložena z mehko spominsko peno, poleg tega pa v trenutku, ko uporabnik zaspi, vključi zvok belega šuma, ki pomirja in sprošča.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!