fbpx

Nasmiha se jim romanca: 3 astrološka znamenja, ki bodo to zimo imela srečo v ljubezni

Kdo bo to zimo doživel ljubezensko romanco, polno divjih strasti?

V tem delu leta je nekaj čarobnega, ljudje se drugače počutijo in obnašajo. Zaradi tega mnogi zlast v tem času sanjajo, kako bodo našli svojo pravo ljubezen, ki jih bo ogrela in s katero bodo preživljali intimne trenutke. Te želje se bodo to zimo uresničile za 3 astrološka znamenja, piše Elite Daily.

Ribi: vse vaše fantazije se bodo uresničile

Vse vaše fantazije se bodo uresničile.
Vse vaše fantazije se bodo uresničile.

Ko bo 13. januarja Venera na vaše znamenje spustila svoje čare, lahko pričakujete več lepih dogodkov, o katerih ste že dolgo sanjali. Najverjetneje boste zaradi vpliva Merkurja prejeli sporočilo svoje sorodne duše ali pa imeli z njo pogovor, ki vaju bo zbližal. Karkoli že, to zimo se ne bojte zgrabiti tistega, o čemer ste do zdaj samo sanjali.

Oven: počutili se boste fenomenalno, tako pa boste tudi videti

Počutili se boste fenomenalno, tako pa boste tudi videti.
Počutili se boste fenomenalno, tako pa boste tudi videti.

Vašo družabno življenje bo v teh mesecih zelo raznoliko. Med velikim številom ljudi, ki jih boste srečali, bo morda nekdo še posebej pritegnil vašo pozornost. Že v začetku februarja lahko pričakujete neverjetno zadovoljstvo in divjo strast z osebo, ki vas zanima, kar bo samo še povečalo vaš čar, ki se mu drugi preprosto ne bodo mogli upreti.

Bik: prepustite se užitkom življenja

Prepustite se užitkom življenja.
Prepustite se užitkom življenja.

Mars, planet spolne energije in vročih strasti, se je 3. januarja premaknil v pustolovskega strelca v osmih hiši, kar pa je dom spolnosti, preobrazb in intime. To bo v januarja močno povečalo vašo nebrzdano strast in energijo. Morda se boste podali na romantično potovanje z nekom ali pa boste nekoga spoznali na potovanju v tujino. V tem obdobju je namreč vse mogoče. Uživali boste v nečem, česar res niste pričakovali!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!