fbpx

Nasveti strokovnjakinje, kako zažigati s senčili, ki so trend te jeseni

Trendseterke pogosto govorijo o trendih za manikiro in pričesko, malo pa smo slišali o tem, v kakšnih barvah bodo naše veke obarvane to jesen. Kot kaže, bomo čez mesec na ulicah videli najbolj drzne barve, umirjeni odtenki pa bodo tudi letos ‘must have’. Strokovnjakinja svetuje, kako jih na pravilen način nositi.

Za nekatere dame sprememba letnega časa prinaša tudi spremembo kolekcije ličil. V osnovi je vlaženje kože za marsikatero žensko najbolj pomembno v hladnejših dneh, a nekatere vidijo prav jeseni priložnost za eksperimentiranje z ličili.

Z emmyjem nagrajen vizažist Andrew Sotomayor je  predstavil tri najbolj hude trende te jeseni.

KONTRASTI

Močna kontrastna senčila so velik trend. Močni mat odtenki, ki so v kombinaciji s šimrom ali bleščicami, vam omogočajo lepše nanašanje in razporejanje senčila, ker razpršijo svetlobo. Takšen trend je izjemno priljubljen med lepotnimi guruji. Sotomayor izpostavi NikkieTutorials, ki je kraljica tega trenda, zato pri njej lahko vidite, kako poteka proces ustvarjanja takšnega videza.

DNEVNI VIDEZ

https://www.instagram.com/p/BipKPpmHAme/?utm_source=ig_embed

Jeseni se začnejo nove aktivnosti, zato ne moremo v vsakodnevnem okolju nositi močnih ličil, saj pogosto nimamo časa za pravo glamurozno rutino. A na srečo obstajajo nekateri najbolj preprosti pristopi, s katerimi boste dosegli dober jesenski videz. In ponovno se vračamo k črtalu za oči, s katerim ne morete zgrešiti. Sotomayor pravi, da lahko na zelo preprost način nanesete črtalo na oči, in sicer na veki ustvarite pikice, ki jih nato povežete. Nato na trepalnice nanesete maskaro in vaš dnevni videz je pripravljen.

KOMBINACIJA

Zadnji trend združuje ustnice in veke, saj bo po mnenju Sotomayorja usklajevanje podobnih tonov na vekah in ustnicah zelo priljubljeno. Najbolj priljubljena bo seveda ‘nude’ kombinacija. Lahko se odločite tudi za to, da izberete odtenek, ki je malo močnejši, in poudarite ustnice, oči pa naličite z blažjim odtenkom. Tako boste nevtralizirali celoten videz.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!