Naturasort: počitniške hiške, ujete med vinograde, gozd in ribnik

Naturasort (Foto: last ponudnika)
Zadnjič posodobljeno: :

Naturasort, ki se nahaja v bližini Maribora, sestavljajo štiri luksuzne hiške, obdane z gozdom, ribnikom in travnikom. Vonj po lesu in zračnost prostorov bosta vam in vašim najbližjim pričarala udobje, ki se bo z odhodom spremenilo v nostalgijo.

Če iščete nastanitve na Štajerskem, v okolici Maribora, potem so lahko počitniške hiške Naturasort na travniku in med vinogradi pravi naslov za vas! To je namreč kraj za ljubitelje naravnega kmečkega okolja, ki s pripadajočimi športnimi objekti ponuja možnost preživljanja tudi aktivnih počitnic. V toplih mesecih si lahko odpočijte na terasah sredi travnika in se ohladite v novem bazenu, zvečer pa se družite okoli ognjišča s pogledom na osvetljen bazen.

Naturasort (Foto: Booking.com)
Naturasort (Foto: Booking.com)

Luksuzne počitniške hišice vas bodo navdušile z moderno arhitekturo, ki se s svojo sonaravno zunanjostjo z obilico lesa, zelenimi strehami in stenami v največji možni meri stapljajo z okoliško naravo. Simbiozo med notranjostjo in okoliškim travnikom, vinogradom in ribnikom, zagotavljajo velike panoramske zasteklitve na dveh straneh hiške, na stenah pa fotografije slovenske pokrajine priznanega fotografa Janeza Konečnika. Tukaj vas bodo prebudili ptički in pa prvi sončni žarki, na zasebni terasi boste lahko v poletnih večerih potešili željo po spokojnosti, lakoto in žejo pa v senci ozelenjene pergole. Izbirate lahko med dvema tipoma hišk: hiško Twin za dve osebi in pa hiško Brook za štiri osebe.

Naturasort (Foto: Booking.com)
Naturasort (Foto: Booking.com)
Naturasort (Foto: Booking.com)
Naturasort (Foto: Booking.com)

Oddih si lahko tukaj popestrite z najrazličnejšimi aktivnostmi: s kolesom se podajte na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po aktivnem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo. Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, vam nudijo tudi uvodni tečaj. Vaši najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznolika otroška igrala na prostem.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najvarnejše oblike dopustovanja in potovanj v koronaletu 2021