Nazaj v preteklost: Invoxia NVX 200 – ko pametni telefon postane vrvični telefon

NVX 200
Zadnjič posodobljeno: :

Še nedolgo nazaj smo imeli v pisarnah vsi vrvične telefone. Nekateri jih imamo še danes, kljub temu pa so že dolgo iz mode in se počasi umikajo mobilni telefoniji. Če pogrešate čase, ko so vašo pisalno mizo zasedali velik računalniški zaslon, gore papirja, računalo, fascikli, stojalo za vizitke in lepilni trak, predvsem pa stacionarni telefon, si lahko omislite NVX 200, polnilno postajo za pametni telefon s slušalko. Nekaj za večne nostalgike …

Osnovne Informacije
Znamka

Invoxia

Model

NVX 200

Cena

235 €

Trgovina

Invoxia

Danes 63 odstotkov podjetij za primarno komunikacijo uporablja mobilno telefonijo. Še leta 2009 je bil ta delež zgolj 9-odstoten. V času, ko mobilno tehnologiji uporabljamo tudi v poslovne namene, NVX 200 francoskega podjetja Invoxia prinaša napravo, ki optimizira in dopolnjuje funkcije pametnega telefona.

PREBERITE ŠE: Vrača se kultni Game Boy – njegova reinkarnacija sliši na ime Super Retro Boy

https://youtu.be/I-9qWvgnYfs
NVX 200 prinaša udobje, kakovost in preprostost uporabe stacionarnih telefonov po dostopni ceni. Omogoča prostoročno telefoniranje do razdalje petih metrov. Naprava je kompatibilna z vsemi pametnimi telefoni, s katerimi se poveže prek modrozobe povezave ali priključka micro-USB. Za povezavo ne potrebujete posebne aplikacije, ne internetne povezave, dovolj je Bluetooth.

Galerija – NVX 200:

Dodatne Informacije

Več informacij;
invoxia.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
InteractiveStudio: oblikujte svoje telo s tem popolnoma opremljenim pametnim fitnesom za dom