fbpx

BYKOKK kokkeakademi - havets skatter

Vonj po poletju in morskih dobrotah je pred vrati. Tako smo tudi mi na tokratni kuharski akademiji skupaj z izbranimi vini in osvežilno Jamnico raziskovali kulinariko morskih globin, obogateno z dišečimi mediteranskimi začimbami. Pripravili smo brancinov carpaccio z limeto, njoke z gamberi in šparglji, pa dagnje in ...

Viktig informasjon
Når?
/
Hvor?
Arrangør
Facebook-arrangement
Inngangsavgift

Vonj po poletju in morskih dobrotah je pred vrati. Tako smo tudi mi na tokratni kuharski akademiji skupaj z izbranimi vini in osvežilno Jamnico raziskovali kulinariko morskih globin, obogateno z dišečimi mediteranskimi začimbami. Pripravili smo brancinov carpaccio z limeto, njoke z gamberi in šparglji, pa dagnje in škampe na buzaro ter za konec spekli še brancina v soli.

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.