Tisti, ki smo med prvomajskim oddihom morda že “okusili” morje, smo se najverjetneje spomnili na okusno mediteransko hrano. S Kavalovimi kuharskimi mojstri smo se na tokratni majski CITY CHEF kuharski akademiji pripravljali na poletje ob kozarcu penine in škampih, brancinovim ...
Tisti, ki smo med prvomajskim oddihom morda že “okusili” morje, smo se najverjetneje spomnili na okusno mediteransko hrano. S Kavalovimi kuharskimi mojstri smo se na tokratni majski BYKOKK kokkeakademi pripravljali na poletje ob kozarcu penine in škampih, brancinovim tartarjem, dodali pa smo še tartufe in šparglje; za konec seveda smo se sladkali s panacotto s tartufi ter s črnim in belim moussom s kombinacijo sadja. J & B vinoteka je poskrbela za vino in tartufe Zigante. Pridružila pa sta se tudi dva vrhunska kuharska mojstra iz Kvarnerja: Robert Kličkovič iz restavracije Kukuriku v Kastvu, in Deniz Zembo, lastnik restavracije Le Mandrać (Volosko, Opatija). Za razvajanje naših brbončic smo lahko poskusili še žlahtno vinsko kapljico iz Vrbnika na otoku Krku. Ideje, druženje in recepte lahko poiščemo tudi na www.facebook.com/CityChef.