Skjerp smaksløkene dine - European Food Summit vil igjen samle flotte kulinariske hoder i hjertet av Ljubljana i 2019. Du vil kunne lytte til inspirerende kulinariske historier fra slovenske og utenlandske talere og ta del i arrangementer som et profesjonelt symposium, en kulinarisk omvisning i Ljubljanas kulturelle templer og severdigheter, en uforglemmelig opplevelsesmiddag i en magisk atmosfære, et gourmetskirenn på Krvavac og mye mer. Det er verdt å delta på et slikt "deilig" arrangement.
Poznavalci okusne hrane zagotovo veste, da začetki današnjega kulinaričnega dogodka European Food Summit (Evropski simpozij hrane) segajo v leto 2009, når det er slovenski vinar Danilo Steyer organiziral prvo smučarsko tekmo gostincev in vinarjev na mariborskem Pohorju.
Leta 2010 je bila tekma ponovno organisert, a zadnjič v tej organizaciji in na lokaciji pod Pohorjem. Na pobudo Tomaža Kavčiča in Deana Dubokoviča je od leta 2016 European Food Summit (Evropski simpozij hrane) takšen, kot ga vi vet i dag.
Fordi organizatorji dogodka (Jezeršek gostinstvo, Turizem Ljubljana og STO og sponzorji) postati najpomembnejši kulinarični dogodek v regiji, iz leta v leto presenetijo z zanimivim programom.
V štirih dneh se bodo zvrstili številni dogodki, med njimi strokovni simpozij under ledelse Ane Roš in Andree Petrinja, kulinarični sprehod z ljubljanskimi kuharskimi mojstri po kulturnih hramih og znamenitostih, predpremiera najbolj kulinarične tržnice, nepozabna doživljajska večerja v čarobnem ambientu, smučarska tekma na Blodig og mer mye mer.
Zagotovite si svoje mesto, ker je povpraševanje zelo visoko.
Mer informasjon:
foodsummit.eu