fbpx

Middelhavet

Slovenci se z dolžino obale ne moremo prav pohvaliti, a vseeno je ta mali košček slovenije prelep. Če vse to združimo še z jadralskimi užitki ob primernem vetriču, se nam bo odprl nov svet. ko vetrič pojenja, se zapeljemo v izolsko marino, kjer nas pričaka elegantna restavracija mediterraneo. tam lep dan ...

Grunnleggende informasjon
Adresse
Middelhavet
Tomažičeva ulica 4A
Izola/Isola
Forbindelse
Rute
od ponedeljka do četrtka od 12. do 23. ure, petek od 12. do 24. ure, sobote od 9. do 24. ure, nedelja od 9. do 23. ure
Kontakt
(05) 641 74 44

Slovenci se z dolžino obale ne moremo prav pohvaliti, a vseeno je ta mali košček slovenije prelep. Če vse to združimo še z jadralskimi užitki ob primernem vetriču, se nam bo odprl nov svet. ko vetrič pojenja, se zapeljemo v izolsko marino, kjer nas pričaka elegantna restavracija mediterraneo. tam lep dan zaključimo še z gurmanskimi užitki, ki jih spremlja prelep pogled na morje in stari del izole. privoščimo si jedi na mediteranski način izpod rok odličnih kuharjev, kot je primerno za primorsko restavracijo. kulinarični navdih je začinjen tudi s pridihom italije. odlične testenine in pice so zato samoumeven del jedilnika, a vendar se ne bomo ustavili pri klasiki. morje je blizu, zato poskusimo sveže ujeto belo ribo, ki je še pravkar plavala v morju, obvezna je tudi morska žaba s paradižnikom, kaprami in olivami. v izolskem hramu mediteranskih okusov se ne bojijo inovativnih okusov, zato se pustimo razvajati z rižoto z jagodami in skuto ali slanino iz colonnate. v mediterraneu smo lahko prepričani, da so uporabljene sestavine res vrhunske, kot je na primer bivolja mozzarella na solati caprese ali kos res mehke argentinske govedine, ki nam jo preuredijo v biftek po naših željah. v poletnih mesecih, ko je mediterraneo odprt že zjutraj, se lahko tja odpravimo tudi krepčilni zajtrk.

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.