Hele sommeren skal vi unne oss lette og ferske retter som naturen byr oss på. Siden det allerede lukter sommer ute, vil vi skjemme bort smaksløkene våre med lette sjømatdelikatesser og ferske desserter på kokkeakademiet i juni. Så la oss brette opp ermene og overlate det til de trente kokkene, som også vil betro oss en oppskrift.
På junijski kuharski akademiji ne bo manjkalo morskih dobrot in okusnih sladic. Skupaj z kuharskim mojstrom Draganom bomo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet, ki jih bomo na koncu dopolnili z lahkimi sladkimi dobrotami. Skupaj se bomo naučili pripraviti ribji capucino, brancinov carpaccio in raviole z morsko buzaro. Za posladek bo poskrbel Grega iz slaščičarne Lolita. Pod njegovo taktirko se bomo posladkali z rožičevim flanom s suhimi slivami in sufflejem iz bele čokolade in češenj.
Glavne jedi bo pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan, za sladice pa bo poskrbel že omenjeni slaščičarski mojster iz Lolite, Grega. Kulinarično popotovanje bomo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Uradna voda City CHEF kuharske akademije je Gruve.
Pohitite, število mest za prijave je omejeno.
V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije
Om City CHEF cooking academy
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.
[emailpetition id=”62″]Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo