En varm sandwichbåt med baconbiter, egg og ost er den perfekte oppskriften på en enda mer perfekt brunsj. Tilberedningen tar ikke mye tid, men vi får likevel et konkret måltid som enkelt kan deles. Vi kan nyte det alene eller når vi er vertsselskap. Tilberedningen er veldig enkel, og resultatet er guddommelig.
Topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom je idealna rešitev, ko nimate časa za kuhanje, a želite vase vreči nekaj toplega in konkretnega. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj vse potrebujete za izdelavo popolnega bruncha in kaj vse morate storiti.
Recept za topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom
Ingredienser:
- 1 francoska štruca (bageta)
- 5 velikih jajc
- 1/3 l polnomastnega mleka
- 100 g popečenih koščkov slanine
- 100 g ost
- 2 na tanko narezani mladi čebuli
LES MER: Ferieoppskrift: djevelsk gode nissehøver
Priprava toplega sendviča čolna s koščki slanine, jajci in sirom
V srednje veliki posodi zmešamo jajca, mleko, slanino, sir in čebulo. Iz francoske štruce izdelamo ”deblak” (na vrhu izrežemo pravokotnik in odstranimo del mehke sredice). Z žlico nato v izdolbeni del zlijemo mešanico in pri 175 stopinjah Celzija pečemo 25 minut. Topli sendvič nato le še narežemo na koščke in pojemo, ko je še toplo.