Som en del av vårt CITY CHEF-kokkeakademi i juni, unnet vi oss selv med lette sjømatdelikatesser og ferske desserter. Sjekk ut beatet i bildegalleriet!
Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni BYKOKK kokkeakademi zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.
Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.
Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinarja: Štokelj og Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije var Gruve.
For å hjelpe til med organisasjonen BYKOKK kokkeakademi vi takker:
Siemens husholdningsapparater, Gruve, Kaval Group, Merit international, vina Štokelj og Petrič.
Fotografije: Anže Vrabl