fbpx

La oss fange sommeren

Priznani PowerShot SX200 IS se poslavlja, nadomestil ga bo PowerShot SX210 IS. Namenjen je uporabnikom, ki iščejo visoke zmogljivosti v kompaktnem ohišju, saj prinaša vrsto naprednih tehnologij in prilagodljivih nastavitev za obvladovanje različnih fotografskih izzivov.  SX210 IS odlikuje 14-kratni zoom, ...

Priznani PowerShot SX200 IS se poslavlja, nadomestil ga bo PowerShot SX210 IS. Namenjen je uporabnikom, ki iščejo visoke zmogljivosti v kompaktnem ohišju, saj prinaša vrsto naprednih tehnologij in prilagodljivih nastavitev za obvladovanje različnih fotografskih izzivov.  SX210 IS odlikuje 14-kratni zoom, tipalo ločljivosti 14,1 milijona točk in slikovni procesor DIGIC 4, zaradi česar je mnogostranski fotoaparat, ki se odlično izkaže v vseh situacijah. Novi PowerShot podpira pomnilniške kartice SDHC in SDXC, ki ponujajo do 2 TB pomnilnika, kar je dovolj za tisoče fotografij in ure videoposnetkov. Funkcija smart shuffle ponuja novo možnost pregledovanja fotografij na karticah, saj predlaga fotografije, ki so podobne prikazani. Priložena programska oprema camerawindow ima integrirano funkcijo nalaganja posnetkov na YouTube, kar poenostavlja nalaganje videov neposredno s fotoaparata prek računalnika. Kot zanimivost: lastnikom novega PowerShota je na voljo brezplačno članstvo na spletnem mestu CANON iMAGE GATEWAY, kjer lahko objavljajo svoje fotografije in videoposnetke. Posamezniku je na voljo 2 GB prostora, kar je za »začetek« dovolj. Omogočen je seveda tudi mobilni dostop.
Cena: 349,90 evrov, na voljo na www.mimovrste.com

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.